Reklama

Reklama

Kdo přežije - Cagayan

(série)
  • USA Cagayan
Dobrodružný / Reality-TV / Soutěžní
USA, 2014

Účinkují:

Jeff Probst (moderátor), Jeremiah Wood, Woo Hwang

Obsahy(1)

Svalovci versus chytráci versus krásky. Je tu další řada drsné soutěže. Tentokrát budou soutěžící rozděleni do tří kmenů: Apari, Luzon a Solana. Soutěžící se musí vypořádat nejen s drsnou přírodou, ale i s nedostatkem jídla a pití. Kdo přehraje, přelstí ostatní, zaslouží si titul poslední přeživší a získá tak jeden milion dolarů? Třicetdevět dní, osmnáct soutěžících a jeden přeživší. Toto je Survivor Cagayan. (reich)

(více)

Recenze (65)

DonQ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem dobrá série. Sice slabší osazenstvo, ale za to vítěz jeden z nejlepších hráčů. Takový prototyp Russel Hantz avšak se sociální inteligencí. Jen se nemůžu zbavit dojmu, že do vývoje hry dost zasahovala dramaturgie. Ať už jde o neuvěřitelné náhody s nalézáním imunit jedním hráčem nebo skladby týmů po spojení do jednoho kmene v soutěžích tak, aby slabší skupina mohla zpracovávat potenciálního odpadlíka ze skupiny. To bylo bohužel do očí bijící - daleko více než ve starších sériích. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice to na ty, i když hodně slabé, 4* je, ale zas tolik mě tahle série nechytla. Většina postav opět buď naprosto neviditelná (tam byla nějaká Lindsey?) nebo nesympatická, pár oblíbenců jsem si našel, ale jako klasicky mi ani jeden nevyhrál. A s vítězem tolik spokojený nejsem. Ty 4* opravdu nechám jenom kvůli několika hráčům, kteří za to opravdu stáli a dalo se jim fandit. Oblíbenci: Spencer, Tasha, Jeremiah, Jefra, Woo, Garrett (ale jenom v prvním díle, v tom druhém si to totálně podělal...) ()

Reklama

Sokka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zrovna tohohle vítěze jsem vůbec nechtěl. Hrál hodně podobně jako Russell, neříkám, že je to špatně, ale oba dva mě neskutečně srali. Rozdíl mezi nima je ten, že Tony vyhrát dokázal a Russell ne, takže myslim, že Tonyho uvdíme ještě minimálně jednou v nějaké All Stars sérii. Ale hrál dobře, to jo.. Víc jsem to přál Tashe, Spencerovi, nebo klidně i Trish.. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od začátku do konce napínavá podívaná bez zbytečného patosu, bulení, ale jen agresivní hra, podrazy, dobré soutěže a krásná příroda Filipín. Finálový díl sice srazil moje nadšení trochu dolů svým zpracováním, přesto se celá série bez problému udržela na 5 hvězdách. PS: Vítěz naprosto zasloužený, ikdyž Spencer byl taky sympaťák :))) ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z úplně nového castu jsem zrovna nadšená nebyla, protože mě poslední série, kde se nevrátil alespoň jeden účasník minulých soutěží dost nebavili, ale jsem ráda, že se opak stal pravdou. Rozdělení na tři kmeny podle Brawn, Beauty a Brain bylo zajímavé a v každém kmenu se snadno našel někdo, komu jsem fandila. Byla to první série, kterou jsem sledovala hned jak se vysílala a můj strach, že mě to nebude bavit, když uvidím jen jeden díl za týden, naštěstí rychle opadla. Vítěz, ani finálová trojka, mě teda nepotěšila, ale aspoň, že vyhrál zaslouženě. 4* Tony mluvící jako lama byl naprosto nejlepší moment celé série. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (5)

  • V této sérii mohli soutěžící najít super tzv. super skrytou imunitu, která se dala použít po přečtení hlasů. Po prvé od Kdo přežije: Cookovy ostrovy (od r. 2006). (Zix.)
  • I po konci natáčení Survivor: Cagayan zůstaly Tony Vlachos a Trish Hegartyová velmi dobrými přáteli. (Roby)
  • První série, ve které byli soutěžící rozděleni podle svých předností – síla, mozek a krása. (Zix.)

Reklama

Reklama