Reklama

Reklama

Arrête ou je continue

  • angličtina If You Don't, I Will (festivalový název)
Trailer

Obsahy(1)

Dlouhodobě spolu žijící pár si klade otázky o své budoucnosti a o povaze svého vztahu, který přestal fungovat, protože se stal středobodem nedorozumění, odmítnutí, nevyřčených očekávání, frustrací, nekomunikace a žárlivosti, o nichž se neví, zda jsou opodstatněné, nebo ne. Během obvyklé procházky po lese ona odmítne pokračovat a rozhodne se zůstat v lese a pokusit se najít sama sebe. (mac000)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

foils 

všechny recenze uživatele

Pokus o sequel Učené pře po dvaceti letech, v aktuálně módním žánru "trampský film" (proslaveném snímkem Proti přírodě)? Komedie to moc není, spíš taková částečně experimentální meditace. Jednu hvězdu dávám stále krásné a nestárnoucí Emmanuelle Devos. ()

LaRhette 

všechny recenze uživatele

Komedie o rozpadajícím se vztahu. Vím, nezní to úplně vtipně, ale nikdy jsem neviděla film zakončený pěti klacíky. Tentokrát to není žádná slovní hříčka (a nemá to nic společného s pěti hvězdičkami na ČSFD, protože tolik jsem tomu nedala). Každopádně, udělat komedii o reálně docela nepříjemné věci, je zajímavý nápad a ve výsledku to komedie je, docela povedená, příjemně obsazená. (Berlinale) ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama