Reklama

Reklama

Kate Abbottová pracuje jako bezpečnostní expert na americké ambasádě v Londýně. Její kolegové se stanou obětí pumového atentátu v restauraci, kde se konala oslava narozenin jednoho z nich. Ona měla štěstí, protože ve chvíli výbuchu byla v obchodě naproti restauraci. To, že se nejednalo o náhodu, ale že jí jde o život, pochopí ve chvíli, kdy na ni zaútočí neznámý muž. Stopy teroristického spiknutí vedou k jednomu z jejích kolegů z ambasády. Když ho vyhledá, muž se ji pokusí zabít. Dojde k potyčce a Kate ho zastřelí. Teď má v patách americké úřady, které ji považují za teroristku a vražedkyni i najatého chladnokrevného zabijáka. Začíná honička po celém Londýně. Kate musí dokázat svou nevinu a zmařit plánovaný teroristický útok na náměstí Time Square v New Yorku. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (187)

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Boj proti terorismu je kurevsky sysifovská práce a specialisté z USA jsou žádaní po celé zeměkouli. A tak Mila Jovovich nastoupí do Londýna, aby zde chránila zájmy své země. Samozřejmě ihned narazí na podezřelé indície vedoucí na vyšší místa. Propletenec příbuzných a známých (jak už je v Evropě zvykem) nespí na vavřínech a zareaguje rychle- pod Milou se zatřese židle. Jelikož to ale ustojí, padouši povolají specialistu likvidátora Pierce Brosnana. Ten to má vyřídit po stavovsku. Tak se také snaží učinit, ale Mila stále uniká. Zvítězí nechutní padouši připravení zničit Ameriku, když už proti nim stojí jen samotná Mila? Ta otázka je jen řečnická. Samozřejmě že nemají šanci. 60% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Milla beží o život... Aj keď ten príbeh je v podstate len taký balast, ako aj vážne sa berúca špiónsko-teroristická omáčka, ktorú navyše dochutili niektorými ingredienciami, čo mi v USA hitovkách vyložene dvíhajú žalúdok (patriotický nádych, extra-dôležité bezpečnostné kamery vždy na správnych miestach, nekonečný komplex z 9/11, novoročná NY guľa...), tak som s tým nakoniec problém nemal. Millu mám rád, do takýchto úloh sa bezproblémovo hodí a bavila ma jej chytľavá, nepoľavujúca naháňačka s Piercom, ktorý s anti-bondovskou eleganciou zase ukázal, že nájomného vraha vie zahrať x-krát inakšie (moju najobľúbenejšiu kreáciu predviedol pred 10 rokmi v "The Matador"). Navyše je film kvalitne natočený, príjemne sa pozerá, odohráva sa vo fajn prostredí a má trochu ten old-school nádych, ktorý zafungoval aj v minuloročnom "Jack Ryan: Shadow Recruit". Mne to medzi závalom preefektovaných či preafektovaných akčákov dnešnej doby proste sadlo. ()

Reklama

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Musím tady souhlasit s většinou komentářů,že film byl docela ohraný a takových nápadů s teroristickou tématikou zde bylo už mraky,ale mně se pořád zamlouvají.Film nebyl bůhvíjak dobrý,ale na 96 minut zábavy to bohatě stačilo.Milla Jovovich je známa především díky roli v Resident Evilu,ale zde si zahrála diplomatku,která se vždy objeví v nesprávnou dobu na nesprávném místě.Má smůlu,ale vždy se odtamtud dostane pryč s pořádnou dávkou štěstí.Pierce Brosnan si zde zahrál roli nájemného zabijáka.První role Brosnana,kde figuruje jako záporák.Konec nebyl špatný.Film neurazil.Hodnocení:65% ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Konečne Milla Javovich v normálnej roli, kde nepredstavuje mimozemšťanku či inú éterickú bytosť. Ale normálnu nezničiteľnú agentku, ktorú nemôže skoliť ani granát, ani Bond na opačnej strane zákona. To klišé, aj keď sa filmu nevyhlo, je aspoň ozvláštnené netradičnou ničiacou zbraňou, svižnou akciou, a zvýraznením rozdielu medzi americkým a európskym prístupom ochrany pred terorizmom. Kým Američania si nevpustia do krajiny ani lekára na konferenciu mimo jeho špecializácie, Európa vystaví bianko vízum pre milióny potenciálnych teroristov. Fact or fiction? ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Celá zápletka se točí kolem plesnivého dědka, který se v přestrojení za lékaře snaží propašovat do Ameriky na Novej rok, aby tam mohl upustit plyn. A teď si představte, že ten film je ještě horší, než jak to zní z mýho přehnanýho popisu. Teď bych mohl vyjmenovat asi tak tisíc věcí, které mě na týhle tragedii tak sra..., ale for the sake of time se budu věnovat jenom těm důležitějším. Tak třeba záporák-zabíják v podání Pírse Brosnana, kterého jsem zasněně viděl jako profesionálního profesionála všech profesionálů, Bonda Znovuzrozeného, od první chvíle, co se objevil na scéně, se ukázal jako největší neschopa v historii všech žijících i nežijících profesioanálů. Přes všechny ty komplimenty, které mu náhodně přicházející a odcházející postavy metali do xichtu o tom, jak je dobrý, asi neviděl dost dobře klopýtající Míllu, která se pět metrů před ním potácela s obličejem plným třísek a šrámu a proto jí minul. Několikrát. Nebo ta hromada neuvěřitelných náhod, které se staly pokaždé, když už měla Mílla zemřít a zachránili jí život. Pokud však už něco Brosnan vymámil z úst, stálo to za to. Hvězda za jeho: "Fucking technologies. Bitch." ||20%|| ()

Galerie (15)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Špionážní mimozemská invaze

Špionážní mimozemská invaze

06.09.2014

Režisér James McTeigue asistoval sourozencům Wachowským u Matrixu nebo Speed Racera, po comicsovém debutu V jako Vendeta ale příliš štěstí neměl. Sci-fi remake Invaze, mlátička Ninja Assassin ani… (více)

Reklama

Reklama