Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchranou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku... Komedie od scénaristů filmu Pařba v Bangkoku a Stursky a Hutch. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer

Recenze (48)

November481 

všechny recenze uživatele

Cíl filmu, tedy pobavit se jim, alespoň u mě povedl. Povedená komická dvojice z Silicon Valley mne i v tomto díle velmi překvapila a pobavila. Je vidět, že film nemusí mít hvězdné obsazení, aby z toho byla komedie. Bohužel jako vždy když se jedná o komedii, tak je to hrozná kravina a ptákovina, což se ukázalo i zde, ale i přes to se mi dílo líbilo a pobavilo. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Rozhodně skvělá zábava. Bohužel, oproti ostatním Pařbám, které překvapivě ani nejsou uvedeny jako související, to bylo o poněkud hodně slabší. Zdálo se mi, že sotva se film rozjel, už nastalo finále. Obsahově tedy nic extra, komedie tentokrát nabrala i trochu absurdní rovinu. Ale jak říkám, já se při sledování docela dobře bavil. 63% ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Síce to celé pôsobí akoby taká klišé skladačka všemožných road-comedies, ale napriek tomu to nebolo vôbec zlé. Práveže na to aké to má nízke hodnotenie, tak ma to celkom prekvapilo. Rukopis Scota Armstronga sa tu prejavil dosť výrazne, no treba uznať, že tento človek dokáže aj z blbosti spraviť celkom obstojnú komédiu, ktorá síce postráda mnoho logiky, ale ako oddychovka to bolo celkom fajn. Dokonca sa na tom dalo aj celkom fajn zasmiať (čo už je pri mnohých amerických komédiach skôr nevídané). No a tie herečky (menovite Alison Brie, Rosa Salazar a Shannon Woodward) - veľmi sympatické stvorenia ;) ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Současný trend....chlastají všichni, všechno a všude a aby to na první dobrou trefilo do nosu každého milce podobných dýchánků, tak tomu v tuzemské distribuci dáme název Pařba v ... No buďme k sobě upřímní na první pohled to vypadalo na takou amatérskou béčkovou kopii kdovíčeho. Máte pocit, že všechno už jste někdy viděli a bohužel v kvalitnějším provedení. Navíc ústřední trojice je sympatická asi jako Babiš zade dveřmi. Ale rozjelo se to......pár panáčků v hrdle navíc a už se to valí. Na kluky jsem si zvyknul (teda upřímně, Adam Pally mne nepřesvědčil až do konce) a uznávám, že to místy byla docela jízda......sice to pořád to působilo jako Adidas z tržnice, ale to triko už tolik nekousalo a v tmavé a opuštěné ulici docela slušelo. ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Trapná napodobenina předešlé úspěšné trilogie, co do obsazení a scénáře však se tváří jako nezávislá, nová komedie. Opak je však pravdou na což divák přijde po prvních 20ti minutách...Podobnost "rezavého" trotla, který všechny miluje, uhlazeného chlapíka, který žije svou prací a trochu ztřeštěného zamilovaného individua tu víc než kde jinde bije do očí... V podstatě jde o hodinu a půl nezajímavé trapnosti, která nepřišla vůbec, ale vůbec s něčím novým. Typická vykradačka a já jsem rád, že jsem zhlédnutí přežil a mám je za sebou. Už nikdy víc. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Keď Nardo (Thomas Middleditch) kradol dílerom pick-up, tak mu rozstrieľali predné svetlá. O 5 minút neskôr na ňom prišiel do hotela a svetlá boli v poriadku. (Jayem)
  • V scéne oslobodzovania Narda z mexického väzenia je do očí bijúca chyba. Jason vo väzení "vyprovokuje" bitku s Evanom a prítomný policajt si ju začne nahrávať na mobilný telefón. Pri prestrihu scén je ale následne vidieť, že má obidve ruky vo vreckách a nič nenahráva. Pri ďalšom strihu však už opäť drží telefón v ruke a pokračuje s nahrávaním. (Majoslav11)
  • Natáčanie sa začalo začiatkom mája 2013 v Louisiane. (figliar)

Reklama

Reklama