Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason a Evan se vydávají na dobrodružnou záchranou výpravu. Jejich kamarád Nardo se totiž ocitl nahý kdesi v Mexiku... Komedie od scénaristů filmu Pařba v Bangkoku a Stursky a Hutch. (Bioscop)

Videa (2)

Trailer

Recenze (48)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Opakovaný vtip není vtipem, a tak je naprosto jedno, že tohle jsou tvůrci, kteří dělali i "Pařbu v Bangkoku", protože je to jen odvar celkem povedené série. Jenže tím, že se jí snaží napodobovat, jenom ukazují, že i sama série vyčpěla s prvním dílem a pak se jen opakovala. Tohle už je spíš tragédie komedie. ()

November481 

všechny recenze uživatele

Cíl filmu, tedy pobavit se jim, alespoň u mě povedl. Povedená komická dvojice z Silicon Valley mne i v tomto díle velmi překvapila a pobavila. Je vidět, že film nemusí mít hvězdné obsazení, aby z toho byla komedie. Bohužel jako vždy když se jedná o komedii, tak je to hrozná kravina a ptákovina, což se ukázalo i zde, ale i přes to se mi dílo líbilo a pobavilo. ()

Reklama

TheDon odpad!

všechny recenze uživatele

Zábava hodná slabomyslnějšího fanouška Majka Spirita, nebo hůř Lucky Vondráčkové. Tohle nemůžete myslet vážne. Na pár detailů vomáčka uvařená z Pařby ve Vegas, Bangkoku atd. Od producentů Spongeboba nebo kýho čerta. Scote Armstrongu,go to hell hijo de puta! Dlužíš mi 93 minut mýho života ! Horší kást už asi nesehnali (kromě Alison Brie). Každorozhodopádně je to jeden z největších průjmů co sem za poslední rok viděl. Začinám přemýšlet, že si znova pustím Birdmana, abych si zkazil náladu ještě o level vejš. Procentuelně není co hodnotit. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Rozhodně skvělá zábava. Bohužel, oproti ostatním Pařbám, které překvapivě ani nejsou uvedeny jako související, to bylo o poněkud hodně slabší. Zdálo se mi, že sotva se film rozjel, už nastalo finále. Obsahově tedy nic extra, komedie tentokrát nabrala i trochu absurdní rovinu. Ale jak říkám, já se při sledování docela dobře bavil. 63% ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Trapná napodobenina předešlé úspěšné trilogie, co do obsazení a scénáře však se tváří jako nezávislá, nová komedie. Opak je však pravdou na což divák přijde po prvních 20ti minutách...Podobnost "rezavého" trotla, který všechny miluje, uhlazeného chlapíka, který žije svou prací a trochu ztřeštěného zamilovaného individua tu víc než kde jinde bije do očí... V podstatě jde o hodinu a půl nezajímavé trapnosti, která nepřišla vůbec, ale vůbec s něčím novým. Typická vykradačka a já jsem rád, že jsem zhlédnutí přežil a mám je za sebou. Už nikdy víc. ()

Galerie (26)

Zajímavosti (4)

  • Keď Nardo (Thomas Middleditch) kradol dílerom pick-up, tak mu rozstrieľali predné svetlá. O 5 minút neskôr na ňom prišiel do hotela a svetlá boli v poriadku. (Jayem)
  • Po závěrečných titulcích následuje ještě krátká scéna. (tb_23)
  • V scéne oslobodzovania Narda z mexického väzenia je do očí bijúca chyba. Jason vo väzení "vyprovokuje" bitku s Evanom a prítomný policajt si ju začne nahrávať na mobilný telefón. Pri prestrihu scén je ale následne vidieť, že má obidve ruky vo vreckách a nič nenahráva. Pri ďalšom strihu však už opäť drží telefón v ruke a pokračuje s nahrávaním. (Majoslav11)

Reklama

Reklama