Reklama

Reklama

Buchty a klobásy, první mládeži nepřístupný počítačem animovaný film, vypráví o skupině potravin, které se pod vedením odvážné uzeniny rozhodnou odhalit pravdu o své existenci, a o tom, co se doopravdy stane, když jsou vyvoleni a opustí supermarket. (Falcon)

Videa (10)

Trailer 3

Recenze (786)

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROBERTE SE! LŽOU VÁM DO OBLIČEJE. OSLAVUJETE SVOJI ZKÁZU! ZÁDVEŘÍ JE PÍČOVINA!“… /// Animovaná kuriozita pro (ne)dospělý. Nevotřelej nápad, kterej bohužel zamrzl někde ve třetině (asi hned po parádně vyděšenejch ksichtech žrádla při „prozření“). Rogenova umírněná variace na Disney péčko, která není ani tak ftipná jako spíš nadržená. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nekupuju Hot-Dog, ale šukající potravinu. 2.) Prohání mě klistýr. 3.) Straší mě konec trvanlivosti. 4.) U nás doma to neděláme s jablečným koláčem, ale s houstičkou. 5.) Thx za titule „marinovanec“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokud prskáte smíchy spíš u South Parku než u Pixaru a radši pohoníte u mezirasový bukkake než sledovat Danielu Steel, Buchty a klobásy budou přesně pro vás. Tohle je totiž zvěrstvo, který neuvidíte ani v lecjakym HC pornu. Pokud čekáte, že vulgární mluvou to začne a pojídáním hlavních hrdinů skončí, tak jste pěkně na omylu. Nápady se to tu opravdu hemží. Kde jinde uvidíte postavičky, jako jsou nadrženej pičifuk, co po vykouření džusíka dostane chuť na krev, rozšlapanou žvejku na vozejku ala Stephen Hawking, bagetku vyžadující do sebe zasunout nějakej ten párek a třeba i tu Milfku s viditelně zařízlou kundou. Samozřejmě nesmí chybět pár citací jinejch filmů (třeba Zachraňte vojína Ryana, Terminátor 2 a jiné). A když filmu ke konci už pomalu dochází dech, totálně vás oddělá závěrečnej grupáč, kde kromě všemožných polízanic, šukaček a znásilňovaček dojde i na slaninu prstící plísňák. Tak tak, zkrátka drsná zábava, nic pro jemný dušičky. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Hahah. Konečně pořádně sprostý digi animák, kde Rogen a spol. našli způsob jak obejít cenzuru a ujet si na nápaditym tripu prasáren. Pokud se s takovou frekvencí poperete a neztratíte zájem po 20 minutách, nebo nejste upjatá píča, nebo na to nedíváte v nevhodný společnosti (pak přeju příjemný trapný chvilky a ošívání se), je SAUSAGE PARTY fajnová sranda. Kde jinde uvidíte jako hlavního záporáka nasranou, nadrženou vaginální sprchu? Joo... Nehodlám v tom hledat na prdelní slohovku hluboký anti-konzumní poselství a přesahy - naserte si. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Smrt a zohavení. Potraviny vydané na pospas Bohům v boji proti víře, která toliko let určovala jejich poslání... Kdo by řekl, že letní blockbusterovou sezónu potáhnou filmy od Setha Rogena a Simona Pegga (opravdu, letošní léto stálo na Star Treku a Sausage Party), ale díky bohu za to. Originalitu a kvalitu dokážou doručit už asi jen oni. Podařilo se vytvořit další klasiku. Bezskrupulózní animák plný nadávek a zvrhlých sexuálních odkazů, o smyslu víry a společenství, kamarádství i moderních vstazích. Nevídanou smršt nápadů (ne vždy plně využitých) s potenciálem pomalu na seriál, těch regálů je moc. Dokonale zmáknuté charaktery personifikující různé pohledy víry i skvělé vysvětlení konceptu náboženství sice trochu mizí ve snaze jít na ruku dnešní době, ale to poselství tam je. Výborné vtipy, povedené titulky. Těším se na nášup. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Bavil jsem se královsky a Rogenův zatím nejlepší film. Mluvicí jídlo mě fakt dostalo a závěrečné sexuální inferno vejde do dějin. Neumím si představit jakou prdel museli prožívat herci při natáčení a následném dabování. 85% PS: S odstupem vnímám že film je mnohdy zbytečně sprostý, i když se zde zrovna nic neděje. Pičfuk je fajn, pár scének luxus, vede vaření, kdy jídlo přichází o veškeré iluze. Ale reprízou se přecejen vytrácí ten moment překvapení a občas je to prostě slabší. 60% ()

Galerie (43)

Zajímavosti (20)

  • Alan Menken poprvé ve své bohaté kariéře složil hudbu k animovanému filmu, který nebyl od Disneyho. Nechal se pak slyšet, že si to moc užil, protože v osobním životě má drsný a oplzlý humor moc rád. (NIRO)
  • Na automobilu jednoho z prodejců je dvakrát během filmu jasně viditelná nálepka Dixar. Z jaké společnosti na výrobu animovaných filmů si tímto tvůrci utahují, je asi jasné. (Jaroslaf)
  • Jedna z hlavních postav se jmenuje Frank (Seth Rogen), což ovšem není jen jméno, ale také může jit o slangový výraz buď právě pro párek, nebo také pro mužské přirození. (kellne)

Reklama

Reklama