Reklama

Reklama

Zakázaná historie

(seriál)
  • Velká Británie Forbidden History
TV spot
Velká Británie, (2013–2022), 36 h 30 min (Minutáž: 42–84 min)

Série(7) / Epizody(49)

Obsahy(1)

Světoví experti se pokouší odhalit pravdu o historických záhadách, starověkých relikviích, skrytých pokladech, konspiračních teoriích a ztracených civilizacích. Byly tyto příběhy úmyslně vynechány z učebnic dějepisu? (TV Prima)

Videa (1)

TV spot

Recenze (9)

Gmisiycs 

všechny recenze uživatele

Neviděl bych to až tak tragicky, jak je popsáno v jiných příspěvcích. Nadefinuji-li seriál jako průvodce záhadami pro děti, mohl by dosáhnout hodnocení až 4 *. Neviděl jsem všechny řady, jen prvou. Vše, co je v seriálu uvedeno, jsem již znal. Nepřinesl mi nic nového, ale byla to fajn oddychovka na odpoledne. Dám mu tři *. Mimochodem, nevšiml jsem si žádných konspirativních teorií, které by seriál vytvářel. V seriálu jsou takové teorie zmiňovány a zlehka probírány. Seriál není dokumentárním zázrakem, není to ani odpad. Jak jsem psal výše, dobře by se uplatnil jako poskytovatel základních informací pro mladou generaci. Nesmíme zapomínat, že ne každý se narodil jako "Husákovo dítě" a má vše zkouknuto. Souhlasím s komentáři, kde je zmiňována nevhodná volba průvodce. Tento pán, vypadající jako ichtyl Joey ze seriálu Friends/Přátelé důvěryhodnosti nepřidává - prostě mu nevěřím, jakmile ho vidím i slyším zároveň. Jinak nic proti němu, zajisté je to dobrý člověk. ()

Jenda 

všechny recenze uživatele

Konspirace, konspirace, konspirace. Plné takových těch egoistických debílků, vyskytujících se v tomhle typu pseudo-dokumentu, co prostě vědi, že archa úmluvy, svatej grál a lék na rakovinu jsou schované pod nějakou skotskou kaplí, i když už jí všichni dvakrát prohledali. Čekám na mimozemšťany... ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť nudne postavený dokument. Podľa popisu by ste mohli čakať nejaké prekvapujúce odhalenia, ja tu vidím skôr konšpiratívne bláboly. Časť o templároch je úplne fádna, neprináša nič nové. Jamie Theakston je typ nevhodný sprievodcu seriálom. ()

ainny 

všechny recenze uživatele

Ne že by se člověk nic nedozvěděl. Ale seriál bohužel přináší víc otázek než odpovědí. A to je u dokumentů poněkud mimo mísu. ()

Galerie (220)

Reklama

Reklama