Reklama

Reklama

Pořád jsem to já

  • USA Still Alice (více)
Trailer 1

Alice Howlandová, šťastně vdaná matka tří dospělých dětí, je uznávanou profesorkou lingvistiky, která začíná zapomínat slova. Když je jí diagnostikována raná forma Alzheimerovy choroby, zjišťuje Alice společně se svou rodinou, že jejich vzájemné vztahy projdou tou nejnáročnější myslitelnou zkouškou. Její úsilí zůstat stále tím, kým kdysi byla, je děsivé, dojemné i inspirující. (Falcon)

(více)

Diskuze

Stallone

Stallone (hodnocení, recenze)

Po shlédnutí musím bohužel konstatovat, že je pro mě film velkým zklamáním. Správně nefunguje a myslí si o sobě víc než ve skutečnosti je. Kvalita chybí. 2*

Imzadi

Imzadi (hodnocení, recenze)

Ajjinka

Je mi jasné, že nemají čas to sledovat...ale proč to nezpřístupní, když na to upozorním a poprosím o povolení hodnocení? Nestálo by je to víc času a práce, než když můj příspěvek v diskusi bez odpovědi smažou :o(

Ajjinka

Ajjinka (hodnocení, recenze)

Imzadi

No, řekla bych, že pokud film získá českého distributora, čeká se jednoduše na to, až film bude normálně v kinech. Nemyslím si, že mají čas sledovat, které filmy se objeví na festivalových promítáních, aby u nich mohli zpřístupnit hodnocení :)

na příspěvěk reagoval Imzadi

Imzadi

Imzadi (hodnocení, recenze)

Kuff0r

Já taky nemůžu hodnotit, protože nemám povolené komentáře :o( Ani tak by mi nevadilo, že kdo nemá práva komentovat, nemůže hodnotit film před oficiální premiérou, spíš to, co admini považují za "oficiální premiéru" ...téměř po každém festivalu se najde film, u kterého musím měsíc čekat, než jde hodnotit. Každý rok na tohle téma píšu do diskuse, a zatím mě vždycky jen slušně poslali někam :o/

na příspěvěk reagoval Ajjinka

Uživatel Imzadi smazal svůj příspěvek.

Kuff0r

Kuff0r (hodnocení, recenze)

ja som test nespravil lebo som ho zapol a odisiel na WC a on tam bezal cas :D

MontyBrogan

MontyBrogan (hodnocení, recenze)

skrblik007

To nie je obídenie. :) Ten formulár ti admini zašlú, až keď si ho vyžiadaš, pretože si test nespravil, no chceš komentovať aj tak. 

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

dadula7

Jo aha, no ten test vědomostí je taky už legendární :-D Víte, že se dá obejít? Někde je tu formulář, že člověk odešle 5 "vzorových" komentářů a práva dostane.

na příspěvěk reagoval MontyBrogan

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

Ajjinka

No na mě to značně působilo jako indie produkce. Širší nasazení v US kinech možná proběhlo jen v souvislosti s nominací Julianne na Oscara. Každopádně tohle je přesně ten typ filmu (neefektový, levný a přitom kvalitní), který by mohl vyšlapat cestičku online distribuci, nejlépe přes oficiální torrent :-) Paradoxně nezájem kinodistributorů (a na druhé straně zájem potenciálních zákazníků) může tomuto modelu napomoci. 

Jakub

Jakub (hodnocení, recenze)

kde je nominace na nejlepší film , protože toto je ten nejlepší mezioskarovej film. Jůlinka to má asi jistý

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

Tak to byl nějaký DVD/studiový rip, kvalita odhadem něco jako 720p. Každopádně to je povedený kousek - vyvážené, nepatetické drama, místy tíživější, místy odlehčenější, ale hlavně autentické. Doporučuju ;-)

skrblik007

skrblik007 (hodnocení, recenze)

Julianne Moore a Alec Baldwin v indie dramatu o Alzheimerovi? To si musím dát! Ale koukám, že do kinodistribuce v USA to má vyjít až 16. ledna 2015. Už je k sehnání DVD verze nebo to, co teď stahuju, je nějaký rip z festivalové projekce? :-D

Související novinky

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

Startuje první ročník festivalu Na hlavu

13.04.2017

V pražském kině Světozor se 20. - 23. dubna koná první ročník filmového festivalu Na hlavu. Nabídne netradiční spojení projekcí často velice známých filmů s přednáškami, jež filmy představí v novém… (více)

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

09.07.2015

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 9. do 15. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama