Reklama

Reklama

UFC 170: Rousey vs. McMann

(pořad)
Sportovní
USA, 2014

Další UFC turnaj plný kvalitních zápasů z nichž hlavním zápasem večera je souboj dvou neporažených zápasnic. Šampionku Rondu "Rowdy" Rousey vyzve americká zápasnice a držitelka stříbrné medaile z olympiády Sara McMann. (AlistairMir)

Recenze (3)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Whittaker vs. Thompson 4,5* Parádní krátkej zápas ukončenej TKO............. (15) Pyle vs. Waldburger 5* Parádní živej technickej zápas. Druhý kolo je pěknej mazec. Krochu krve je tu taky. Pěkný TKO. ................. (4) MacDonald vs. (6) Maia 4,5* Pěknej svižnej zápas. Vítěz si to zasloužil. ................. (4 HW) Cormier vs. Cummins 4,5* Parádní rychlej zápas ukončenej TKO. Po dlouhý době se mi Cormierův zápas líbil. ................. (c) Ronda Rousey vs. (4) Sara McMann 4,5* Tak že to bude takhle rychlý, to jsem nečekal, to koleno na žebra pěkně sedlo. Sice neznám všechny ženy v UFC, ale nějak mě nenapadá nikdo, kdo Rondu v brzké době sesadí................ Gibson vs. Sterling 4* Celkem pěknej zápas, ve kterým je spousta pěkných úderů, ale chybělo tomu třeba pěkný K.O. ............. Oliveira vs. Koch 4,5* Rychlej zápas ukončenej parádním TKO ................ Celkově se mi event hodně líbil, padlo spousta TKO, Cormier mě překvapil, Ronda to rozbila hodně rychle a na ní neobvyklým způsobem. Nejlepší zápas pro mě Pyle vs. Waldburger....... Celkově bych to viděl na 86% :) ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Povedená hlavní karta, ve které bych vyzdvihl přehledný výkon trochu neznámého Stephena Thompsona, dále zápas TJ Waldburgera s Mikem Pylem, který zastiňuje špatná stopka rozhodčího Herba Deana, který svůj kiks zopakoval ještě později v hlavním zápase večera. Můj favorit Damien Maia předvedl parádní první kolo, ale bohužel odešel fyzicky a i přesto, že se v postoji chvilkama rval jako lev nakonec nestačil na Roryho styl, který je velmi nudící, ale díky Maiovi snaze mi zápas utekl. Asi nejvyhecovanější zápas celého turnaje proběhl mezi známým a kontroverzním Danielem Cormierem, který si tímto ( i předchozí výhrou nad vepřem Nelsonem ) získal i mě a především spoustu dalších lidí na svou stranu, když za nějakých 80 vteřin zničil zaskakujícího neznámého zápasníka Patricka Cumminse, který si před zápasem pustil hubu na špacír a pustil se DCm do sporu, který vyvolal okamžitý zájem diváků. V hlavním zápase se nám předvedla neporažená šampionka ženské divize Ronda Rosey, která po krásné minutě mohla slavit další úspěšnou obhajobu, i když jí k tomu pomohla opět špatná stopka rozhodčího Herba Deana, který by se měl brzy probudit, jinak, i přesto že dlouho dobu patří mezi nejlepší rozhodčí v oboru, bych to viděl na vyhazov. ()

Zajímavosti (3)

  • Původně druhý hlavní zápas měl být ve složení Evans vs Cormier. Rashad Evans se ale 10 dní před zápasem musel odhlásit z důvodu zranění nohy. (Nathanielmon)
  • V hlavním zápase se proti sobě utkali dvě americké olympijské medailistky. Sara McMann, která získala stříbrnou medaili ve wrestlingu na olympiádě v roce 2004, a Ronda Rousey, která vyhrála bronzovou medaili v judu na olympiádě v roce 2008 a byla tak první americkou zápasnici v judu, která získala medaili na olympijských hrách. (Nathanielmon)
  • Od vítězného debutu v UFC trvalo 301 dní, než dostala Sara McMann šanci zápasit o ženský UFC titul. (Nathanielmon)

Reklama

Reklama