Reklama

Reklama

Guo chan Ling Ling Qi

  • Hongkong 國產凌凌漆 (více)

V Číně je ukradena nedocenitelná kostra dinosaura, hlavním podezřelým se stává nepolapitelný kriminálník známý pod přezdívkou Muž se zlatou zbraní. Na vyšetřování případu je povolán zapomenutý neschopný tajný agent Ling Ling Qi, který v utajení na venkově vede řeznický stánek. Odjíždí proto do Hong Kongu, aby se setkal se svým kontaktem, krásnou Siu Kam. Netuší však, že ta je najata Mužem se zlatou zbraní s cílem jej zabít. (Raztubyl)

(více)

Recenze (22)

Kordus 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejlepších parodií na bondovky. Tajný agent Stephen Chow musí zabránit muži se zlatou zbraní, aby ukradl hlavu zkamenělého dinosaura a prodal ji překupníkovi. Jenomže všichni ho chtějí zabít - jeho partnerka, dvojice hong kongských agentů i generál, který ho vyslal na misi. Nebude to mít lehké a bude ho stát hodně úsilí, aby zachránil svůj dokonalý účes... Kam se na tenhle film hrabe Johnny English. Spousta akce, humoru a jak už je u čínských akčních komedií běžné, i překvapivé množství krve. Poloha dokonalého agenta Stephenovi sedí, zdejší verze "bondgirl" je nádherná a hlavní padouch umí být opravdu zákeřný. Doporučuju! ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mně tohle zas tolik nenadchlo. Tohle je jedna ze slabších komedií od Chowa, přitom parodie na Bonda je to skvělá, ale první půlka mně hodně zklamala, je to jak píše uživatel B!shop: " je vzdy nuda, vtipek, nuda, akce atd." Záverečná 20ti minutovka je už poměrně dobrá, zvláště jak vedou Chowa k popravě, pak je to jeden nářez za druhým. Za mně jen 65 % ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tohle je absolutní komediální náklad a jedna z nej parodií, co sem viděl. Takhle zparodovat Bonda se nepodařilo ani Austinovi a to už je co říct. Stephen Chow tady samozřejmě opět naprosto září a posílal mě do kolen klidně 2x za minutu (vyndavání kulky z nohy) a tvoří 90% vtípků a tentokrát nemaj jeho fórky proměnlivou hodnotu, prostě jsou pořád nadoraz neuvěřitelně vtipný a já se bavil přímo neskutečně po celejch 80 minut bez přestávky. ()

Pecival 

všechny recenze uživatele

Od Chowa jsem už viděl výrazně vydařenější kousky, přesto tahle Bondovka svoje kvality má. Vtipy jsou poměrně dobré, ale jejich kadence není dostatečná a film tak obsahuje zbytečně vaty. Drsňácky Chow s neustálým žvárem v hubě je ale docela sekáč. Překvapila hromada krvavě popravených mrtvol, ale proti gustu :) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow je komediálny Boh. Nepotrebuje veľký rozpočet ani zmysluplný naratív. Ide si ako sa mu páči a snaží sa byť pri tom originálny a svojský. Hoci tento mix špionážnych filmov - konkrétne bondoviek, na ktoré je tu množstvo odkazov a krimi filmov Johnnie Toa, je značne neukotvený. Ako prvotina to má svoje silné miesta, ale príde mi ako by sa tu Chow ešte uisťoval čo funguje a čo nie. Tým pádom sa tu skvelé scény striedajú s tými neuveriteľne nudnými. Je to nevyvážené, hoci podporené super hudbou. Ku koncu to dokonca pripomína Die Another Day s tým že je to o kúsoček lepšie. Inak taká nezáživná zábava ktorú už druhý krát vidieť nemusím. Chow má omnoho lepšie filmy. Hoci vtip s útekom pred popravčou čatou je geniálny. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Jméno hlavního hrdiny Ling Ling Qi v překladu znamená "Nula Nula Sedm". Originální název Guo chan Ling Ling Qi lze přeložit jako "Lokálně produkovaný Nula Nula Sedm". (Raztubyl)

Reklama

Reklama