Reklama

Reklama

Recenze (14)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Jediné co mi nesedlo byl Jaromír Bosák, jinak jsem byl velice spokojený. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 65% (3*) | ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jarda Bosák je nejsympatičtější moderátor všech dob a i tohle unylé studio drží vysoko nad vodou.Celkově se olympiáda sledovala příjemně, snad až na ty dva kašpárky z přenosů z Letný....ten jejich vytelenej falešnej úsměv mě bude strašit ještě týdny po hrách.Navíc chápu srazy fanoušků když je hokej, ale čučet dvě hodiny jak borci funěj na běžkách a crcat u toho svařák za páďo...mné dík ;) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Míra Bosák ve studiu byl trefou do Černýho. Normálně se tam našel, jeho rozhovory s olympionikama maj nevídanou šťávu. Naklonovat a posílat i do mix zón místo tý blbky Niklový!! ()

kajda.l

všechny recenze uživatele

Hry sleduju, Míra Bosák je sympaťák, Bára Černošková krásná, čeští sportovci sympatičtí - hlavně Gabča Soukalka a zlatá Evča Samková. Hadamczikův soubor lépe ignorovat. Oblíbené sporty biatlon, snowboardové soutěže a curling :) Nepříliš oblíbené jsou ty z koryta (boby, saně, skeleton) a běžecké lyžování (nuda). Stabilně kvalitní práce České televize při přenosu sportovních zápolení, včetně elektronické tužky Martina Hostáka. Proč je to však zde, nechápu. Nehodnotitelné. ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Česi sa vedia pripraviť jak na vrcholné tak na domáce akcie. V Soči sa ale nechali strhnúť nadnesenou rusomániou, kde ich systémová práca, na ktorej stavali v legendárnom Studio Buly, vyprchala. Rovnako ako vyváženosť zaujímavostí a historických materiálov s aktuálnymi športovými disciplínami nepriniesli ten povestný zážitok zo sledovania ako na podaktorých akciách z minulých rokov. Záruba a spol. majú čo ponúkať ďalej, sú to profíci. Myslím si ale, že viac pridať mali radový pracovníci televízneho vysielania. ()

Dont 

všechny recenze uživatele

Studio hodnotím jako velmi vydařené, hodně se povedlo především několik rozhovorů Míry Bosáka se sympatickými olympioniky. Plný počet nedám jen proto, že ze studia mohli lépe informovat diváky o tom, kdy a v kolik hodin bude kdo hrát/závodit. Občas v tom byl pro diváka trochu zmatek. U individuálních závodů bych to ocenil zejména v případě, že jsem třeba neměl vždy čas sledovat celý závod, u hokeje už někdy byl znám čas dalšího zápasu v play-off, ale moderátoři byli na tyto informace skoupí. Internet to samozřejmě jistí, ale je to taková kaňka na televizním vystoupení ze Soči. Když už komentuji studio, vyjádřím se i k něčemu jinému, co mi vadilo a souvisí to částečně i s rozbory ve studiu. Jedná se o dle mého názoru zcela nekritický a alibistický postoj ČT ke hře českých hokejistů a především pro mě nepochopitelné a neobjektivní vyhýbání se kritice hlavního kouče Aloise Hadamczika. Přeci když trenér po zápase, v kterém jsme prohráli a nehráli kdovíjak dobře, prohlásí, že je s předvedenou hrou spokojen, nemůžou na něm nechat nit suchou… Musí prostě následovat otázka typu s čím konkrétně je tak spokojen a proč jsme tedy prohráli. A důvod, že to nepadalo je jen výmluva, protože hra celkově byla bez koncepce, chaotická a neorganizovaná (rozuměj lidově řečeno „na náhodu“), z čehož pramenil i nedostatek šancí na tolik kýžené góly. Nebo když asistent v rozhovoru po dvou nebo třech zápasech tvrdí, že do přesilovkových formací nově zařadili hráče, kteří se nebojí chodit před bránu, a odůvodňuje to tím, že jinak se to dneska hrát nedá… A to jako nevěděli před turnajem? To zjistili až v Soči? Moderátor mlčí nebo přitakává a nezdá se mu na tom nic divného… Divák (já) valí oči. Přece se nesmí takhle nechat odbýt nebo opít rohlíkem. Hokejoví experti Martin Hosták a David Pospíšil hře bezesporu rozumí excelentně, ale v tomto ohledu byli překvapivě i oni příliš zdrženliví. ()

filmharmony 

všechny recenze uživatele

6 kanálů na netu, sympaťáci komentátoři, pocit, že tam člověk je... perfektní zasvěcené komentáře u jednotlivých sportů... čt si zaslouží medaili... myslím, že přenosy sportů vůbec umíme skvěle... tak pět hvězd za všechnu práci čt, za všechny přenosy, ať jsou kdekoliv, kdykoliv a vyhraje kdokoliv... ()

skrblik007 

všechny recenze uživatele

Jako vždy odvedl štáb ČT Sport velmi kvalitní práci. S jejich zpravodajským servisem a přenosy ze ZOH v Soči jsem byl naprosto spokojen. ()

Kosmik 1 

všechny recenze uživatele

Jaromír Bosák a Barbora Černošková utvořili docela fajn moderátorskou dvojici. Jarda tradičně se svým humorem, u kterého se kolikrát nasměju. No a Barbora je takové zpestření. Informace přímo z centra dění, sestřihy, rozhovory se sportovci, podle mě si nemáme na co stěžovat. ()

Luk Skywalker 

všechny recenze uživatele

Studio to už je tradice přímo v místě konání, informace z první ruky téměř ihned plus rozhovory se sportovci či jejich trenéry, tak to znám i z minulých her. Bosák tradičně skvělý, který to uvádí s humorem sobě vlastním, sympatická Černošková není tak dobrá jako Bosák, ale taky se snaží uvolněně moderovat. Nesmím zapomenout na Velký přehled, který pokud mi to čas dovolil, jsem sledoval téměř pravidelně. ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Bosák jako moderátor dobrý, občas byl vtipný i nechtěně (protože o zimních sportech nic neví), celkově ČT olympiádu zvládla relativně slušně, i když pořád zůstává po všech stránkách ve 20. století. Výhrady bych měl ke komentátorům a hlavně některým tzv. expertům, ale to na hodnocení nemá vliv, protože za některé bych musel dát asi minus 240 procent. Zase když ale srovnám moderátory Studia Soči s moderátory Studia Letná, tak mám nutkání dát Soči 8 hvězdiček a to tady bohužel nejde.. ()

Reklama

Reklama