Reklama

Reklama

Tao xue wei long zhi long guo ji nian

  • Hongkong 逃學威龍Ⅲ之龍過雞年 (více)
všechny plakáty
Promo

Obsahy(1)

Boháč Million Wong je zavražděn sekáčkem na led a k případu je povolán i Chow Sing Sing. Na místě se ukáže, že oběť vypadá stejně jako on a velitel rozhodne, že Chow bude vyšetřovat v přestrojení za Million Wonga. To se však vůbec nelíbí Chowově přítelkyni Ah Man. (Raztubyl)

Videa (1)

Promo

Recenze (5)

maty39 

všechny recenze uživatele

Stephen Chow se v tomto díle utrhnul ze řetězu. Tento díl už neni o návratu do školních lavic, ale přímá parodie na Základní instinkt. Navíc se zde paroduje vše možné, včetně Hong Kongské klasiky God of Gamblers. V momentu kdy Stephen vleze do výtahu a začne řadit rychlosti jako v autě, aby sjel co nejrychleji dolu jsem málem umřel smíchy. Některé gagy se mu opravdu povedly a některé jsou popravdě řečeno průměrné. Celé je to naprostá šílenost. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nato, že se jedná o třetí díl, tak mě tohle celkem bavilo, dokonce více než druhý, a to hlavně asi proto, že zde bylo docela dost sexistických vtipů, který mi prostě sedí. Zasmál jsem se, hlavně v první polovině snímku, a to mi vystačilo i na ty další části. A přitom je snímek místy i docela drsný a má celkem dramatické finále. ()

Reklama

Idaho 

všechny recenze uživatele

Po skomírajícím druhém díle vzal třetí díl do svých rukou mistr komedie Jing Wong a výsledek je hned znát. Spousta bezvadných vtipů, soudržnost celého filmu a také většina jeho dvorních herců ve vedlejších rolích v čele s Pak-cheung Chanem, třešničkou na dortu je Leung Kar Yan v roli policejního náčelníka. 80 % ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Závěr trilogie je variací na Základní instinkt v mezích přijatelných pro cudný honkongský film (tedy odhalené ramínko a dětské polibky). Bohužel už není tak vtipný jako předchozí díly a rovněž akce je méně. Potěší účast Anity Mui a Anthonyho Wonga. ()

Ceres 

všechny recenze uživatele

Tak co jiného čekat od Chowa ve třetím pokračování něž obvyklý nášup humoru (nejlepší asi při scéně s vysáváním, kde Chow vysaje papoucha a o něco později šaty, či super parodie na serii God of Gamblers, prostě mazec) . Sice podle názvu tohle pokračování nemá nic společného se školou, ale opět je tu Chow v utajení. Zajímavé je i obsazení Anitou Mui, která byla skvělá herečka, nebo komediální Wong Chau-Sang. Celkově se ale nedokáže rovnat legendárnímu prvnímu filmu, ale i tak skvělé. 80% ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama