Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

peiton 

všechny recenze uživatele

Nahnevali ma,takto zavádzať diváka,ale to sa nerobí!1.tretina začína ťažkou romantikou (chata,člnkovanie..) až som premýšľala či sa dívam na tú správnu snímku.2.tretina začína ukazovať svoju pravú tvár (atmosféra,tajomnosť,nočná návšteva..),aby to na poslednú chvíľu skončilo takouto nevydarenou mysteri vsuvkou?!Lenže v popise žánru stojí thriller/drama.Mám pocit akoby bol scenár písaný na kolene o 5 minút 12 a scenáristu tlačí termín.Dopozerala som to,pretože som chcela vedieť u tohto 3.zákl.odpovede a síce ,,Kto,prečo a ako!".Či som dostala odpovede,ani neviem.Budem voči nim nekompromisná ked uvalím slabé 2 hviezdy a rýchle preč odtiaľto. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Ach, táto mládež. Hrnie sa to do manželstva po krátkej známosti, nasledujúc iba hučanie pohlavných orgánov a potom to tak dopadá. Nieže by si užívali rozmaznané líbanky v peknej prírode – namiesto toho sa v občasných medzisúložných prestávkach nestíhajú hádať a diviť; ktože to je námesačný, ktože to je úzkostlivý a kto do famílie priženil akú chorú hlavu. Ale aby to nebola iba beznádejná telenovela, treba do toho primiešať aj trochu záhady a možného nadprirodzena, keby náhodou... No ja neviem, skôr než horor by som to videl na neisto pojatú, charakterovú drama štúdiu, kde som si však hlavnú dvojicu nijak neobľúbil a prial som im radšej ten hororový prístup. Celkovo dosť stereotypné a rozkradnuté z viacerých starších nápadov (i novších filmov), ktoré tu ale dokopy celkom nepasovali a rozporuplne na mňa pôsobila aj pointa „ako“ z inej galaxie, i keď len ten záver to vlastne dotlačil aspoň na slabšie 3*. ()

Reklama

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Svatební košile... oslizlá. Ztracená, zmatená, má milá.“ Vztahové drama, umně maskované jako horor, o ztrátě iluzí a o manželství coby smrtelně nebezpečné mutaci vztahu. „Milá má, jediná, jezerem hlubokým pokřtěná, v lese nočním vyšustěná, nepoznávám tě. Marně hledám lásku tvou, nám oběma ztracenou.“ Říkal si asi Paul, když šmíroval Beu v koupelně, jak si nacvičuje onu vražednou repliku: "Bolí mě hlava."  OKÉNKO POD SUK.ÉNKOU: [][] Jeskyňko, jeskyňko, kdo v tobě přebývá? Ϡ  To jsem já, emzyška hrabalka. Ϡ  To jsem já, žabITčka kuňkalka. Ϡ  A už se soukám ven i já, Ꙭ ... Oslizlý Otesánek! [][] Zpočátku velmi romantické, o to víc pak hnusné. Hlavně však záhadné a ve finále napínavé jak cizopasnická pupeční šňůra z lůna vytahovaná, což byl echt ekl. Ponaučení z filmu: S romantikou sakra opatrně, na svatební cestu jedině do Jiljí a pro sichr hned vyhodit kotvu z lodi. Nepřivázanou! „Medvědí pokoj“ doma zrušit a už nikdy si s manželkou neříkat zvířecími jmény! :-) A pak ty líbánky možná i přežijete. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Docela dobrá atmosféra, příjemné herecké obsazení a divák neví celou dobu, co se vlastně děje a to také není na škodu. Ke konci přijdou i zajímavé scény, které jsou nechutné, ale tím to hasne. První polovinu se takřka nic neděje a teprve druhá je o trochu lepší. Bohužel musím přiznat, že závěrečné rozuzlení bylo úplně o ničem a v divákovi nechá tolik nezodpovězených otázek, že by bylo nejlepší udělat druhý díl, což s největší pravděpodobností nestane. Z Honeymoon se tudíž stává jen bezduchý horor se spoustou nezodpovězených otázek a to není moc dobře .. 5/10 = 55% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jezero s lesní chatou a vlastně jen dvěma herci. A ono to stačí. Největší devízou je asi atmosféra, která vyvažuje místy až pomalé tempo, díky kterému se občas nic důležitého neděje. Dalšímu plusem jsou oba hlavní představitelé. Rose Leslie ukázala už v GoT, že je nejen zrzavě přitažlivá, ale že dostala do vínku i slušnou dávku talentu. Doufám, že si jí do budoucna budou všímat i větší produkce. I Harry Treadway ukázal už dříve, že je velkým příslibem. Neotřele působil i námět a výborný byl i vygradovaný závěr. Halt když se to umí, netřeba obřích rozpočtů. 75% ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama