Reklama

Reklama

Svatební cesta

Trailer

Novomanželé Paul a Bea vyrazí na svatební cestu k odlehlému jezeru, aby si tu užili trochu romantiky. Brzy po příjezdu najde Paul Beu uprostřed noci v lese, zcela zmatenou. Bea se mu začíná vzdalovat, chová se čím dál podivněji. Paul pomalu tuší, že té noci potkalo Beu v lese něco mnohem děsivějšího než jen pouhá náměsíčnost. (Cinemax)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (179)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Děte už do háje s těmahle rádoby artovejma ´´hororama´´.Další z řady levných a nudných béček, které se vehementně snaží být strašně cool a mysteriózní a je to jen další nudný žvást, který se vám vykouří z hlavy dřív než řekneš děloha.Podle obsahu by se mohlo zdát, že vás čeká něco jako Evil Dead, ale na to rychle zapomeňte, čeká vás jen obyčejnější verze Trierova Antikrista, ovšem samozřejmě s jinou pointou a hlavně sympatickou ústřední dvojící.Paradoxně mě film bavil nejvíc, když je všechno v pohodě a hlavní dvojice furt šuká.Potom jsem si asi po půl hodině řekl pointu a hodinu a půl trpěl tu nesnesitelnou nudu až do ubohého vyvrcholení, které chytřejšímu divákovi nedá pocit zadostiučinění tak jak by si zasloužil a těm trochu blbějším nedojde ani hovno. SPOILER JAKO PRASE : přesně ten typ filmu který nesmí mít v popisu kolonku sci-fi, protože by vyzradil pointu i pro ty natvrdlé hned v úvodu. SPOILER KONEC. Na film jsem se mrtě těšil a věřil v nějaké zlo s velkým Z a on se tady zase jen někdo moc díval na Krajní Meze.35%. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Svatební košile... oslizlá. Ztracená, zmatená, má milá.“ Vztahové drama, umně maskované jako horor, o ztrátě iluzí a o manželství coby smrtelně nebezpečné mutaci vztahu. „Milá má, jediná, jezerem hlubokým pokřtěná, v lese nočním vyšustěná, nepoznávám tě. Marně hledám lásku tvou, nám oběma ztracenou.“ Říkal si asi Paul, když šmíroval Beu v koupelně, jak si nacvičuje onu vražednou repliku: "Bolí mě hlava."  OKÉNKO POD SUK.ÉNKOU: [][] Jeskyňko, jeskyňko, kdo v tobě přebývá? Ϡ  To jsem já, emzyška hrabalka. Ϡ  To jsem já, žabITčka kuňkalka. Ϡ  A už se soukám ven i já, Ꙭ ... Oslizlý Otesánek! [][] Zpočátku velmi romantické, o to víc pak hnusné. Hlavně však záhadné a ve finále napínavé jak cizopasnická pupeční šňůra z lůna vytahovaná, což byl echt ekl. Ponaučení z filmu: S romantikou sakra opatrně, na svatební cestu jedině do Jiljí a pro sichr hned vyhodit kotvu z lodi. Nepřivázanou! „Medvědí pokoj“ doma zrušit a už nikdy si s manželkou neříkat zvířecími jmény! :-) A pak ty líbánky možná i přežijete. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Honeymoon“ je pro mě velmi milé překvapení, které by se ke konci mohlo zdát trochu překombinované, ale originalita pojetí a vyústění se mi velmi zamlouvala. Opět ukázka toho, že i v pár lidech se dá natočit film, který je napínavý, hororový a místy skutečně děsivý. Janiak se nebrání gore, ale podává ho cestou, která je většinou snesitelná. Až na jednu skutečně hnusnou scénu v závěru, která je ale sakra důležitá. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Další překvapení přímo z nebes mi přistálo na mém harddisku. Honeymoon je přesně ten typ filmu, kdy nevíte nic, dokud film neskončí a proto Vás baví sledovat každou sekundu. Atmosféricky velice napjatý, herecky výborně zahraný a dějově dobře napsaný, možná až na ten konec, ale ten mi nějak dojem filmu nezkazil. Tohle doporučuji všem, kteří se nepotrpí jen na gore a střeva, ale na dobrý příběh či atmosféru. ()

Faustka 

všechny recenze uživatele

Kdyby On byl vnímavější a Ona otevřenější. Dokonalé líbánky podle režisérky Leigh Janiak. Drama prostoupené ženskou vyzrálostí i viditelnou náruživostí. Honeymoon má pomalu budovanou atmosféru, stupňující napětí, které vás dovede až k překvapivému finále. Po celou dobu jsem byla přikovaná ke křeslu, očarovaná tím co vidím. A jestliže chcete raději romantiku, sáhněte jinam. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Film byl kompletně natočen v USA, přesně v Severní Karolíně. (herr_carter)
  • Ve scéně, kdy Paul (Harry Treadaway) svazuje provazem na posteli Beu (Rose Leslie), tak jde vidět, jak ji provaz váže kolem nohou dost nesystematicky. V dalším střihu je vidět, jak má Bea provaz dokonale obvázán. (Jimmy15)

Reklama

Reklama