Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky televize Prima a TV JOJ právě přichází největší česko-slovenská pěvecká show X FACTOR! Diváci se mohou těšit na nekompromisní porotu ve složení Ondřej Brzobohatý, Sisa Sklovska, Oto Klempíř a Celeste Buckingham. Dvacítka finalistů bude rozdělena do čtyř skupin – dívky, chlapci, starší 28 let a skupiny. Vítěz soutěže získá více než pět milionů korun! Moderuje Martin Pyco Rausch. (TV Prima)

(více)

Recenze (51)

Handle 

všechny recenze uživatele

Oproti novácké verze z roku 2008 trochu jiná liga a kvalitou zpracování mi to přiíjde i lepší než letošní Hlas Československa. Já osobně beru jako výhodu také neokoukanou porotu. Největším mínusem je bohužel poměrně zásadní věc, a to soutěžící. Oproti zahraničním verzím mi málokteré vystoupení připadá něčím zajímavé a občas projdou castingem dle mého názoru i dost (pod)průměrní zpěváci. 3 živá kola jsou poté tak trochu výsměchem formátu. Škoda, věřil jsem tomu víc. ()

herr_carter odpad!

všechny recenze uživatele

Nyní mi dovolte, abych citoval můj erudovaný komentář k podobně světově proslulému velepořadu "Hlas Československa"...................."Aneb jak pobavit vylízané masy a nalézt spoustu talentovaných kokotů, kteří jsou vybíráni ještě většími kokoty................ moje hodnocení = 0 z 10. ()

Reklama

claudel 

všechny recenze uživatele

Uznávám, že nejen celá ČR, ale asi i celý svět je už přesycen těmito druhy pořadů. Ale já se vždy nechám zlákat, protože si najdu nějakého oblíbence, kterému pak velmi fandím a těším se na jeho vystoupení. Tentokrát to bylo jednoznačně duo Ricco a Claudia, jejichž pěvecké výkony mě nabíjely energií. A celkový vítěz Peter Bažík byl mým favoritem už v superstar a od té doby přitom urazil pořádný kus cesty a výrazně se zlepšil. Z porotců jsem jako správný "Kyjovják" souznil s Otou Klempířem, v jehož týmu zpívali právě Ricco a Claudia. A ačkoli mi Ondřej Brzobohatý přijde sympatický a inteligentní, jeho hodnocení naprosto nechápu a vůbec se nedivím, že jeho tým dopadl nejhůře. Pohřbil se vlastně už tím, že do finále nevzal nejlepší zpěvačku Šarkózyovou a když potom dal přednost Vávrovi před Brigitou, sršely z mých úst na něj ty nejhorší nadávky. Asi mu šlo lépe to moderování než porotcování. ()

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Asi nejslabší pěvecká soutěž, kterou jsem zatím na českých TV stanicích měl možnost vidět. I ten X-Factor, který šel před několika lety na nově, měl o hodně vyšší úroveň. Tedy mám na mysli, co se týká výkonů soutěžících. Prima je možná lépe organizovaná, ale sleduju už několikátý týden a zpívat tam zatím neuměl snad nikdo, nebo hodně průměrně. Nejhorší na tom je a co mě totálně znechucuje, je jak porotci každého druhého vyzdvihují do nebe i když za nic nestojí. Navíc se to čím dál víc snaží postavit otázkami na životním příběhu víc jak na zpěvu. Letos to prima po delší době projíždí v souboji s novou na plné čáře. V Hlasu jsou talentovanější lidi. Vůbec i sestava poroty je dost špatná, Ondra dobrý, ostatní vyměnit. ()

jh666 

všechny recenze uživatele

Neříkám, že je to zase super úžasný, ale černý čísla si to nezaslouží. Porota je celkem fajn. Mile mě překvapila Celeste, protože jsem po zkušenosti z loňské superstar čekal druhou Farnou, ale to se naštěstí nestalo, protože má Celeste alespoň mozek. Proti Brzobohatému jsem nikdy nic neměl, Sisa jde přežít a Oto mě začal celkem bavit. Pyco je skvělý jako vždy a účinkující buď alespoň ujdou (opravdu dobrý byli asi 2) nebo alespoň pobaví. Po castinzích 69% Edit: Výběr do živých přenosů porota p*****a, z osmi lidí se mi líbil jeden. Po prvním semifinále 40% ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama