Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Shane Naminski rozhodně není žádnej vlk z Wall Street a tak když se mu položil byznys, zděděný podnik po strýcovi z Los Angeles skýtá skvělou příležitost pro nové podnikání. Jenom si s sebou na cestu Kittem (jo, to je to auto Davida Hasselhoffa, co umělo mluvit) neměl přibalovat kámoše Tommyho. Tommy je přesně typem chlápka, co vleze do firmy a než se rozkoukáte, začne vám tam pořádat konkurz na uklizečku, jenom aby se tak mohl vynadívat na prdelky. Striptýzový klub Dejà Vu má pár vnadných tanečnic, neschopného manažera/3,5% vlastníka a haldu nezaplacených faktur za leštidlo na tyče nebo co. Tady to bude chtít pořádnou čistku! (dopitak)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Taková skorosračka s haldou silikonových prsatic s hereckými zkušenostmi z péček. Nebylo tam na můj vkus nic vtipnýho, ale za těch dost tanečků u tyče se čtyřkama jako skála venku a za reminiscenci na Majklova Kitta něco kápne. Na tenhle film by se měly podívat všechny ty nanynky od 12 do 52, co každý večer rajturou parkety na kurzech pouldence za pokřikování bývalých kurev, dnes lektorek pole dance. Vyhazovač Paul měl vopravdu vostrej sestřih. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, pravda, hodně naivně, že to bude pořádný odvaz, že se to bude blížit pornu, ale tohle je skutečně soft, kde jde jen o to, že se holky za ty prsa sem tam chytnou. Mohl jsem si ještě myslet, že to bude docela fajn komedie, ale haha, to opravdu nehrozilo. Takže nakonec jen celkem zbytečný a dlouhý film, kde jde jen o ta prsa, která sem tam nestojí za nic. ()

Reklama

Reklama