Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Harry Bosch se dozvídá, že jeho parťák Edgar tajně vyšetřoval okolnosti smrti vraha Gunna a přítomnost jeho otisků na sklenici. Domnívá se, že ho podezřívají, a zlobí se. Chce zjistit, kdo o něm donáší novinářům... Harry Bosch se dostává do střetu s kolegy. Irvin Irving mezitím zvažuje své kariérní možnosti, když se jeho osobní život změnil. Vrazi Meadowse začínají uklízet zanechané stopy a objevují se pochybnost o tom, jestli si Bosch nezačal hrát na pomstychtivého anděla. (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavá epizoda, plná více či méně skrytých výhrůžek, která dostala do atmosféry třetí řady paranoidní nádech. Každý vyšetřuje každého, jen náčelník Irving je v pohodě a domlouvá si rande. Boschovo pátrání nutí jeho protivníky k první přímé akci a vypadá to, že následující díly budou živější. ()

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle byla mrazivka. Harry má buď halušky nebo je ve velkém průšvihu. A jak jde díl dál... Navíc se mi líbí, jak je před ním cíleně divák o jeden krok před a furt si říká: "Už skoro!", "Ne, tohle ne!". A po noční vyjížďce do podchodu má chuť se sesypat s ním kvůli tomu pocitu bezmoci a říká si: "Nechci být krok napřed!". ()

Reklama

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Harry konečne príde na to, že ho upodozrieva aj vlastný partner J. Edgar, ktorý sa pokúša celú situáciu vysvetliť. Ukazuje sa, že byť svedkom vraždy je veľmi nebezpečné. „Páčiš sa mi, Sharkey.“ „Ako vieš, kto som?“ „Pretože... Na tomto je tvoje meno.“ ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama