Reklama

Reklama

V1: The Hunters of Carnivorous Bitches

(amatérský film)
Celý film
Krátkometrážní
Česko, 2013, 9 min

Obsahy(1)

Postapokalyptická Země, lidstvo zničila nákaza, která všechny postupně mění ve stvůry. Zdá se, že mezi posledními přeživšími jsou poslední dva členové bývalé vojenské jednotky. Jejich cílem je projít nebezpečným územím, vrátit se v čase a nákaze zabránit. Cesta vede přes tmavý tunel, kde se před stvůrami těžce utíká. (MFF Cinema Mundi)

Videa (1)

Celý film

Recenze (31)

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Na to, aby mohlo být trapnoherectví odpuštěno je to málo absurdní a vtipné, na to, aby mohli být odpuštěny tupé dialogy je to moc blbé, na to, aby to bylo alespoň trochu vtipné, by bylo potřeba, aby autor konečně dosáhl kalhotek nějaké osoby opačného pohlaví, protože to vypadá jako naprosto debilní výmysl dvou šesťáků, co zrovna pozorujou, kterak se jejich spolužačky převlékají na těláku. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Země už není tím čím bývala - zůstalo jen pár, kteří bojují o přežití lidské rasy. Nyní má lidstvo šanci - pokud se těmto dvěma podaří vrátit zpět v čase, a zabránit vzniku nákazy... Další kraťas Roberta Vrby - a ačkoliv kratší, tak se mi možná líbil víc než Blaster. Tento kromě dvou dialogů, a jedné, řekněme trochu akčnější scény sice nic dalšího nenabízí, ale za to nechává velký prostor divákově fantazii (a možná by se mi v rámci tohoto tématu líbil i celovečerní film). Jinak - pokud vás uráží sprostá slova nebo krev, tak asi zbývá jediná rada - vyhněte se tomuto velkým obloukem.. ()

Reklama

borec999 odpad!

všechny recenze uživatele

Amatérske a hlavne neuveriteľne trápne. Kraťas, ktorý pôsobí akoby dvaja 30 roční chlapi boli mentálne na úrovni 6 ročných a hrali sa na ťažkých drsňákov a bojovníkov proti príšerám. Chápem že amatérsky a béčkový look filmu bol cieľom tvorcov, no to nič nemení na tom že každá minúta filmu bola pre mňa utrpením. Nepozerateľné- odpad! 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

„Jsem nevyspalej a nevysranej…“ a toho ocasa měl střelit do hlavy hned na začátku a byl by klid. Vaginator 1 a oba lovci „kund“ a monster toho kromě svých oplzlých hlášek (nejsem žádný pánbíčkář, nadávky a sprostá mluva mi nevadí) – jenže tady se stavělo pouze na nich a kvalita děje potažmo celého scénáře (vlastně ona tu snad ani žádná nebyla) šla do háje. Vážně jsem nad tím po celou dobu kroutil hlavou a pro dnešek raději s Pionýry končím (nerad bych ublížil ostatním tvůrcům). Tohle je však zatím jejich nejslabší článek. Vrba měl štěstí, že ta závěrečná písnička se mi líbila!!!30% ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama