Reklama

Reklama

Strejda

(studentský film)
Krátkometrážní
Česko, 2014, 15 min

Obsahy(1)

Ciccottiho ateliérové cvičení vypráví příběh Jakuba, který se vrátí ze školního lyžařského kurzu a doma najde svoji mámu s cizím chlápkem u večeře. Přestože jeho otec je bůhví kde už několik let, stejně je mu cizí chlap večeřící s jeho mámou trnem v oku. Nový strejda, v podání Ondřeje Malého, však situaci zdánlivě uklidní nečekaným přiznáním. (MFF Cinema Mundi)

(více)

Recenze (3)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní studentský film odehrávající se v jedné místnosti za stolem…mě až nečekaně hodně pobavil. Vulgární výrazy nenabídly trapnost, ale dokonce člověka rozesmály, snímek nebyl nijak zvlášť předvídatelný, a překvapil dokonce 2 dějovými zvraty. O zbytek se postarali spolehliví aktéři Malý s Boudovou, jenom s představitelem Jakuba jsem měl z počátku problém a musel si zvyknout na jeho herectví/postavu. Pokud točit studentské filmy, tak třeba takhle, za mě to budou slušné 4*. ()

Alex 

všechny recenze uživatele

Viděno v UH na LFŠ 2014 s komentářem. Vzhledem k tomu, že jsem se dověděl něco o zadání a podmínkách vzniku tohoto studentského filmu, byl jsem mile překvapen. Nemá cenu zde nic prozrazovat z děje - myslím, že pointa i vlastní způsob provedení byly fakt výborné. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama