Reklama

Reklama

Každodenní vzpoura

(festivalový název)
  • Rakousko Everyday Rebellion (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pokud chcete zvítězit nad boxerem, hrajte s ním šachy. Každodenní vzpoura je příběhem o tom, že tvořivost a nápaditost může zvítězit nad násilím a represemi. Dokument zkoumá vliv rozvoje médií a technologií na vznik nových forem protestů a odporu, které testují sílu diktatur a pevnost struktur globálních korporací. Snímek ukazuje příklady protestních hnutí a aktivit z různých koutů světa jako Írán, Sýrie, Španělsko. I když vznikly z rozličných důvodů, sdílejí to podstatné: otevřený i kreativní přístup a především gándhíovskou ideu nenásilí. (Jeden svět)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (2)

zjs 

všechny recenze uživatele

Tenhle dokument mě teda nepřesvědčil, že nenásilný protest má nějaký účinek, použitelný výsledek. Bylo by zajímavější jít do detailu nějaké kauzy a ukázat v detailech, k čemu úspěšnému to vedlo. Pár zajímavých popisů, jak dělat nenásilnou vzpouru tam bylo, fajn informace. Přišlo mi to však málo. Vypadlo to jak hlavně hřiště pro sprejery. ()

krvavamera 

všechny recenze uživatele

film má úžasný trailer, světlé chvilky má i film, který je dobrý, ale mohl by být kondenzovanější. traileru bych dala pět hvězdiček, film už byl na mě moc (málo), ale věřím že v rámci celého projektu i s webovkama a seriálem a tak dále dává smysl. ()

Reklama

Galerie (23)

Reklama

Reklama