Reklama

Reklama

Summer Camp

Trailer 4

Čtyři mladí Američané se přihlásí na práci poradců v odlehlém španělském táboře, ale jejich představy zábavně stráveného léta začínají rychle slábnout, když jeden z nich náhle ztratí nervy a napadne ostatní. Než si skupina uvědomí, co se děje, zmocní se jich virus vyvolávající vztek. Virus se mezi nimi rychle šíří, a musí se spolehnout jeden na druhého, aby měli nějakou naději přežít noc. (noelcoward73)

(více)

Videa (4)

Trailer 4

Recenze (60)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Horor, ktorý odporúčam pre skupiny dva a viac ľudí, pretože sám o sebe nie je ani tak strašidelný ako originálny, vtipný a vyhýbajúci sa žánrovým klišé, na ktorom sa jednoducho musia doceniť niektoré parádne scénky (vŕtačka cez nohu, detičky užívajúce si striekačku s vodou, neustále sa striedajúci padúchovia atď.). Neviem či je u hororu plusom, keď sa u neho divák zabáva, ale v tomto prípade to skutočne neriešim. Summer camp, bavil som sa! ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Španělské režiséry mám rád, Španělský styl mi sedne a hned to vysvětlím. Oni totiž Španělé balancují mezi Asii, tedy zvrácenosti a šílené nápady, a Amerikou, letní tábory, tajemství, něco divného a asi i zlého, v lese číhá a čeká až mně to bude moct pokousat. A Španělům tohle jde krásně kombinovat viz Rec, Sweet Home, Nepřemožitelné zlo, Tombs of the Blind Dead a Temnota. A tenhle film, má fakt originální nákazu/virus/běhavku nebo co to bylo, prostě fuj, fuj a tohle je fakt originální, jelikož tenhle virus, má vypínač, ano i takhle by se to dalo říct. Postavy mi byli ze začátku sympatické, byť jak šel děj, tak jedna postava se začala chovat jako svině, takže její konec byl ironický. A byť zde je absence nějakého gore, či prasáren, tak to bylo docela zábavný, jak se třískali mezi sebou, byť jedna postava to tady docela schytává, no fakt jak může mít tolik smůly ? No abych zase nechválil, tak postavy se během dvou situací, zachovali totálně debilně a naprosto bezohledně, nemyslím to co bylo v tom karavanu, ale prozrazovat to nebudu. Ale než film začne urážet nebo tak, tak je už konec, a je to docela škoda. Asi půjdu proti davu, ale což, teď je to prej v modě, takže silnější čtyři. ()

Reklama

rollman1 

všechny recenze uživatele

Summer camp jsem dlouho odkládal jelikož jsem z něho měl rozpačité pocity už od trailerů. Každopádně to nedopadlo tak zle. Snímek o skupině dozorců na táboře, kteří zažijí menší peklo před příjezdem dětí. Španělé horory umí o tom žádná. Mix Evil Dead a Houbiček má něco do sebe. Když pominu nelogické chování postav (U jedné scény jsem se opět vytočil) a strašné hulákání po celou dobu stopáže, tak se vcelku jedná o lehce nadprůměrný kousek, kde se pořád něco děje. To však neznamená, že se dočkáme vysokého bodycountu. Umrtí je tu málo a brutalita zde taky není na vysoké úrovní. Najde se zde jedna max dvě scény, které potěší nejedno gore srdíčko. Film má rychlý spád a tak uteče rychle. Nejvíce však potěšila až finální scéna. Pro fanoušky hororu nejspíše povinnost, ale čekal jsem více. 70% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Další ze zcela zbytečných zombie/nakažených filmů a další z výborných scénáristů, co na režisérské stoličce zklamal. Je sice pravda, že se Summer Camp v jednom ohledu od podobných záležitostí liší a to tím -SPOILER-, že virus po nějaké době odezní, ale ani tenhle aspekt se nepodařilo moc využít. Vesměs se jedná o uřvanou naháněčku, která má sice docela spád, ale akce je tu zmatená a mizerně sestříhaná, masky či spíše make-upy sotva průměrné a jako největší mínus vidím naprostou absenci jakéhokoliv gore, se kterým člověk u podobného filmu počítá. Prostě zklamání. 30% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

I když vím, že být za každou cenu originální nemusí být vždycky plusem, nápad Summer Campu, že se postavy chovají jinak, než jak je v obdobném typu hororů zvykem, musím prostě pochválit, protože tohle! Tohle tu ještě nebylo. Škoda jen, že se páni scénaristé a režiséři a všichni, co mají tuhle pakárnu na svědomí, zasekali jen na tomhle origoš nápadu, páč jinak je Summer Camp tak nějak o ničem- parta emerických děcek (tentokrát už trochu odrostlejších), evropský (tentokráte španělský) vidiek a pár lačných zubů po krvi. Ale ta hodina a čtvrt uteče jak Bolt na osmistovce. A pozor (spoiler)- tentokráte žádný happy end, jupiky jej. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Film sa natáčal v zimných mesiacoch, pričom jeho dej sa odohráva počas leta. (Marceloo)
  • Režisér snímky žiadal počas castingu od hercov, aby kričali a rozbíjali veci, nakoľko sa ich charaktery počas deja menia na násilné stvorenia. Španielsky herec Andrés Velencoso dostal úlohu Antonia vo filme vďaka tomu, že v režisérovej kancelárii rozbil stenu. (Marceloo)

Související novinky

Španělský král hororu chystá další film

Španělský král hororu chystá další film

03.11.2014

Jaume Balagueró je pevně spjatý se španělskou produkční společností Filmax, která se specializuje na žánrové filmy a pod jejíž hlavičkou si udělal mezinárodní renomé hororovou sérií REC. Poslední díl… (více)

Reklama

Reklama