Reklama

Reklama

Sob Robbie a Velké sobí závody

(TV film)
  • Česko Sob Robbie: Ohnivá kopýtka (více)

Obsahy(1)

Náš příběh začíná na severu, na severu zemí Severních a zemí severních Nejstudenějších.Těsně před Vánoci se koná velký sportovní turnaj pro soby. Velké Sobí hry. Sponzorovaný Oficiálním dodavatelem občerstvení HEJ. A úvodní ceremoniál je v plném proudu. Maličký sob Robbie symbolizuje naději v budoucnost sobů a sob s velkou hlavou symbolizuje věci s velkou hlavou... Animovaný film vznikl ve studiu tvůrců Wallaceho a Gromita a kombinuje formelu s kostrami klasických loutkových filmů. (Česká televize)

(více)

Recenze (14)

Jhershaw 

všechny recenze uživatele

Robbie je sob. Jeho otec sloužil jako sob v sáních Santa Clause. A ačkoliv se technika vyvíjí, Santa pořád potřebuje soba, který by jeho saně navigoval. Této čestné úlohy by se měl zhostit Robbie, který disponuje magickým nosem. Ovšem zákeřný Blitzen, který Robbieho otce neměl v lásce, mu v tom chce zabránit. Vše vrcholí na sobích hrách.... Studiu Aardman se povedl další parádní kousek. Skvělé gagy, hlášky, prostě zábava od začátku do konce... ()

depony 

všechny recenze uživatele

Bylo to veselé, úsměvné, skoro ze života a ničící špatnou náladu:) Robbie jako syn toho, jehož jméno se nesmí před sobem Blitzenem vyslovit (Rudolf) a je příliš pyšný na to, čí je syn, že zapomíná na to, jaký je skutečně on sám... Nakonec se díky jedné sympatické sobici vzpamatuje.. a prokáže své kvality:)) rozhodně stojí za vidění.. na odlehčení:) ()

Reklama

Machrovic 

všechny recenze uživatele

SPOILEROIDNÍ HLÁŠKY, KTERÉ SE MI POADŘILO ZACHYTIT: Coldcheter je město na severním pólu. // To je Věc? - Asi poslední žíjící exemplář svého druhu. - Žůžo, zabijeme to. // ... Tobě se nelíbí? Ne, nijak zvlášť. // ... a inteligentní popelník. Popelník: "Přestaň kouřit hlupáku!" // Kdyby tak někdo prohrábl oheň v mým krbu. // To si vypiješ, ty chajdo jedna! // Vzpírej nosem! // ... Proto mi nedovolili, abych se stal papežem! // Pomoc! Pomoc! Můj dům mě chce zabít. // Hm, ten malý sob pádí ze stadiónu. - Takhle závod nevyhraje. Je moc nezkušený. // Ćíslo 5 1/2 konečně odstartovalo. // ... Jsem prolhanej sněhulák. (RADIÁTOR! alias přesvědčovací metoda yetiho) // Nemůžeš se mnou mluvit, protože mě miluješ nebo protože tě převálcovalo stádo sobů? ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Richard Goleszowski by se nemusel stydět ani před Nickem Parkem. Aardmani se prostě nezapřou. :) Loutkový animák s výbornými hláškami pro celou rodinu. "Remember, you are what you eat. Hmm, nuts!" ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama