Reklama

Reklama

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

(pořad)
TV spot
Talk-show / Komedie
USA, 2014, 1 887 x 60 min

Účinkují:

Jimmy Fallon, Steve Higgins, Seth Rogen, Mariah Carey, Lindsay Lohan, Robert De Niro, Sarah Jessica Parker, Stephen Colbert, Tina Fey, Meryl Streep (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Po více než čtyřiceti letech se vrací klasická The Tonight Show stanice NBC zpět do New Yorku. Žezlo protentokrát svižně přebírá Jimmy Fallon s kapelou The Roots, aby přinesli v televizním balení hip hopové řádění, Twitter, zparodovali populární seriály, zahráli si nejnovější videohry a nebo s hvězdami šoubyznysu šarády. Tak zapněte saka a jdeme na to. (Brousitch)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (39)

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Jay Leno odchází a do Tonight zavítala nová svěží krev. V mnohém je Fallon podobný s Kimmelem, ale osobně věřím, že do budoucna ukáže své pravé já. Každopádně vtipný je, konverzaci rozproudit umí (ne jako ten zápecník před ním) a splňuje kvality moderátora. Za mě čtyři hvězdičky do budoucna s tím, že se snad vybarví (pokud ne, srazím mu to na tři). ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Typická americká talkshow so všetkým svojimi plusmi aj mínusmi. Najväčším pozitívom Fallona je jeho výber hostí (absolútne svetová špička a takmer všetky celebrity ktoré sú momentálne in) a tiež viaceré hry, ktoré so svojimi hosťami hrá pretože tie sú často zdrojom väčšej zábavy než samotné rozhovory. Negatívom je ujačané a až mierne fanatické publikum, preafektovanosť - Jimmy každého "miluje a zbožňuje" a každý jeho hosť a jeho prípadné nové dielo (bez ohľadu na jeho kvalitu) je úplne  "the best". A tiež to že Jimmy to so snahou byť vtipný niekedy preháňa a smeje sa na úplne všetkom vrátane svojich vtipov. Aby som mu ale nekrivdil tak musím uznať, že často vtipný je a že celkovo jeho talkshow aj napriek vytýčeným negatívam sledujem rád (resp. len hostí ktorí ma zaujímajú). Akurát teda Kimmela či Nortona s ich umiernenejšími verziami mám radšej. 90% ()

Reklama

Camulator 

všechny recenze uživatele

Fallon má oproti ostatním moderátorům talk-show obrovskou výhodu v tom, že se umí nejlépe přizpůsobit aktuálním trendům mladých lidí, nebo minimálně mladých amerických lidí. Využívání tweetů posouvá dál než Kimmel a s hosty si hraje víc než Conan. Na druhou stranu ale není tak vtipný jako Kimmel a dobrý v tom starém dobrém interview jako Conan. Snaží se to vyvažovat právě těmi atrakcemi a energií, což bohužel ústí v jeho už legendární falešný smích. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele

Moderátor pro novou generaci Jimmy Fallon se ve světě showbysnysu pohybuje již nějaký ten pátek a dokázal si udělat nějaké jméno (zejména díky SNL). Jak se mu tedy daří na poli populárních talk show? Od začátku se snaží jít s moderními trendy. Ve velké míře používá internet a sociální sítě a díky tomu velmi rychle nasbíral svůj okruh fanoušků a diváků. Při jednotlivých rozhovorech se bohužel občas ztrácí a postrádá nějaký šmrnc. V tom velmi vynikal například Craig Ferguson. Interview tedy v podání Jimmyho probíhá naprosto průměrně. Co jeho show dělá zajímavou jsou různé hry, které se svými hosty hraje po povinném rozhovoru. Zde se dokáže utrhnout z řetězů a příjemně člověka pobavit. Zejména různé verze šarád jsou perfektní dávka humoru. Navíc je vidět, že Fallon je opravdu soutěživý typ člověka a snaží se vyhrát všemi prostředky. Pokud se tedy chcete pobavit se svými oblíbenými celebritami, rozhodně si vyhledejte tyto hry na netu. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Oh Jimmy! :-) je to takovej kluk, kterej má evidentně radost ze svý práce... S každým je zadobře, s každým se pobaví... Některé nepokrytě obdivuje... Má vtip, má dobrý nápady... Má Roots a prostě mu to jde... Navíc, je to očividně hodnej, měkkej chlap v nejlepším slova smyslu... A taky má pokaždé co nabídnout... ()

Galerie (90)

Zajímavosti (10)

Reklama

Reklama