Reklama

Reklama

The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

(pořad)
TV spot
Talk-show / Komedie
USA, 2014, 1 887 x 60 min

Režie:

Dave Diomedi

Účinkují:

Jimmy Fallon, Steve Higgins, Seth Rogen, Mariah Carey, Lindsay Lohan, Robert De Niro, Sarah Jessica Parker, Stephen Colbert, Tina Fey, Meryl Streep (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Po více než čtyřiceti letech se vrací klasická The Tonight Show stanice NBC zpět do New Yorku. Žezlo protentokrát svižně přebírá Jimmy Fallon s kapelou The Roots, aby přinesli v televizním balení hip hopové řádění, Twitter, zparodovali populární seriály, zahráli si nejnovější videohry a nebo s hvězdami šoubyznysu šarády. Tak zapněte saka a jdeme na to. (Brousitch)

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (39)

Hon2ar 

všechny recenze uživatele

Jak již zde padlo. Jimmy Fallon si hodně bere od svého jmenovce Kimmela (který na něj má náskok), ale již si jde dost svou cestou. Oproti verzi Jaye Lena se tu jede na plné obrátky, až na dřeň. Jimmy pokračuje přesně tam, kde v Late Night skončil. Samotné rozhovory již ovšem nejsou tak podstatné, navíc je měl Leno asi zmáknutější. Fallon je však skvělý komik a herec, takže vše vynahrazují scénky s hosty. History of Rap už je klasika. Je vidět, že Jimmy show dělá už 5 let, je spontánní a dalo by se říct i upřímný. Dobrá show. ()

Dio_Padre 

všechny recenze uživatele

'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon' považuju za tu nejlepší talk show, jaká je momentálně k vidění. Jasně, taky se rád podívám na vtipného Conana O'Briana, Jimmyho Kimmela, Ellen DeGeneres nebo teď už bohužel zrušenou show skvělého Cragia Fergusona, ale Jimmy je pro mě na špici. Znamená pro mě víc, než ostatní vyjmenovaní. Sleduju ho opravdu už od jeho raných začátku. Už od dob, kdy působil v Saturday Night Live, přes moderování různých večerů předávaní cen, moderování své vlastní talk-show 'Late Night with Jimmy Fallon' až po zasloužené "povýšení" z Late Night na The Tonight Show, kde nás i nadále baví rozhovory se známými i významnými osobnostmi, doplněné různými zábavnými aktivitami s nimi a v neposlední řadě jsou tu pravidelné rubriky Thank You Notes nebo Hashtags! Takže, abych to shrnul Jimmy Fallon je obrovská osobnost, co si ten úspěch opravdu zaslouží. Řadím ho přesně k těm oblíbeným filmům, hercům, seriálům, kapelám, zpěvákům nebo videím, přesně do té kategorie věcí, které si rád pouštím, když potřebuju zlepšit náladu, namotivovat, nějak se odreagovat nebo si prostě odpočinout a zároveň královsky pobavit. ()

Reklama

blazma 

všechny recenze uživatele

Je asi zbytečné, přidávat komentář ke všem těmto talk show zvlášť, tak to shrnu u té která mě na tyto pořady přitáhla jako první. Je to výborný, vtipný a zkrátka vám tyto pořady přiblíží celebrity a ukáží vám, že i oni jsou pouze lidé, kteří jen hrají své role a ve skutečnosti můžou a jsou naprosto jinačí. Je to perfektní, až mě opravdu překvapuje a štve zároveň, že u nás v Česku nejsme schopni takové pořady mít. Tolik jich pohořelo a byla to víc trapárna než zábava jako to dovede Jimmy Fallon a Kimmel, James Cordon, Conan O'Brian, Ellen DeGeneres, Graham Norton a spousta dalších... Tak proč, proč to u nás v česku s odřenýma ušima funguje jen Janu Krausovi. PROČ?! ()

buzzwoody 

všechny recenze uživatele

Ona skutečně existuje vtipná talk-show! Musím ale říct, že tomu fakt přidávají ty trhlé hry, co hraje s váženými celebritami :D Kdo by čekal, že celebrity takového kalibru v tak zvláštních situací, kdy si neví rady :D Někdy je tam to přehrávání cítit a já osobně bych se s těmi celebritami takto chtěl vídat taky. Nejlepší je Harrison Ford, před pár dny ... jinak Fallon už je místy i otravný, ale můžu ho. Kimmelovo ždímání všech filmů filmografie Toma Hankse, Matta Damona nebo Arnolda Schwarzeneggera je ale topka :D ()

P. J. D. 

všechny recenze uživatele

Jay Leno odchází a do Tonight zavítala nová svěží krev. V mnohém je Fallon podobný s Kimmelem, ale osobně věřím, že do budoucna ukáže své pravé já. Každopádně vtipný je, konverzaci rozproudit umí (ne jako ten zápecník před ním) a splňuje kvality moderátora. Za mě čtyři hvězdičky do budoucna s tím, že se snad vybarví (pokud ne, srazím mu to na tři). ()

Galerie (90)

Zajímavosti (9)

Reklama

Reklama