Plakáty
Príbeh bratov Everettovcov a ich bratranca, ktorí však jeden druhého považujú za bratov. Najmladší z bratov, prchký Matt, ktorý je obdivovateľom Billyho the Kida, v sebeobrane zabije jedného z mužov mocného Dekea Turnera. Ten sa snaží využiť túto zámienku a Everettovcov chce postaviť mimo zákon a vyhnať ich z Kansasu. Mladý Matt, odsúdený na smrť, uteká za pomoci svojich najbližších ako štvané zviera a snaží si zachrániť holý život. Everettovci veria, že sa im podarí znovu vrátiť do Kansasu a očistiť svoje neprávom pošpinené meno. (dr.jacoby)
ClintEastwood
George Kennedy v takovém braku. Rádoby western s trojicí nesympatických pistolníků, kteří bojují za svá práva proti mocnému bossovi Turnerovi (Kennedy). Absolutní absence tvůrčí invence, divoký západ zde vypadá jako nějaký městský park s listnatými stromy, hudba přímo děsivá, herecké výkony špatné a dialogy vyloženě vtipné. Když se bratři Everettové dostanou do složité situace, rozhodnou se, že zkusí banku. Poté následuje scéna, kdy opravdu sedí v bance, ale neloupí, prosí tam bankéře o peníze. No comment.(27.2.2010)
agathon
Ale no jo, totální blábol a navíc maximálně neoriginálně natočený, ale... srdcovka, proto tři hvězdičky. Líbilo se to hlavně mojí mámě, takže schválně, abych si nezadal nepůjdu z nostalgie za čtyři (pač jsem vždycky dělal, že mě to vlastně nebaví a přitom potají koukal, až jsem oči valil). Československ televize rulz... a se slovenským dabingem, co chcete víc!(18.8.2007)
Davej
Tohle hodnocení(***) berte s rezervou, už asi deset let jsem to neviděl. Ale předtím asi desetkrát a byl to hit naší domácnosti, přesněji hlavně můj a mojí sestry. Jenže v té době se mi líbilo kdeco. Jakmile to bude možné, tak si film pustím na videu a uvidí se.************************************************* Po několika měsících: tak jsem splnil svůj závazek a jak jsem čekal, jedna hvězdička odpadla. Za mého dětství byla na filmy poměrně chudá léta, takže Pistolníky mi už z hlavy nikdo nevymaže, ale to nijak nemůže změnit fakt, že jde o vpodstatě celkem nudný a nezajímavý TV film, jakých jsou spousty.(20.5.2003)
krtek138
odpad!Já vím, že to pro někoho může být srdcovka, ale je to nehorázná blbost! Bratři Everettovi jsou kovbojové jako prase. Pokus o western.10%.(17.11.2009)
faraon
bol to sampion mojho srdca(30.1.2006)
PedroRosa
SRDCOVKA(24.9.2008)