Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Den před oslavou diamantové svatby umírá Ludvíkovi manželka Věra. Žili spolu šedesát let v bytě ve staré zástavbě. Osmdesátiletý Ludvík se snaží přežívat bez milované ženy. Neměli děti a jejich největší láskou byla jejich práce - učitelství. Ludvíkovi je najednou byt velký a jen těžko sám utáhne jeho provoz. S podnájemníky nedokáže na stará kolena vyjít, a tak odchází do domova seniorů. Tam se setkává se svým bývalým spolužákem ze střední školy Mrázem, který dříve jeho Věru velmi miloval. Mráz Ludvíka nenávidí i po šedesáti letech a v domově seniorů proti němu velmi tvrdě vystupuje. Šikana ho dožene až do ordinace psychiatričky Vernerové... (TV Barrandov)

(více)

Recenze (7)

Ygnor 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle je nejlepší Magnusek, dle hodnocení zde na čsfd, tak jiné jeho díla opravdu vidět nechci. Jedna hvězda panu Matyášovi a půlka mjr. Zemanovi. Jen jsem velmi rozčarován, proč velcí herci přistupují na takové "projekty". Samozřejmě, že je žádoucí, aby společnost poukázala na všeobecně známé nešvary, ovšem ševci by se měli držet svého kopyta a ne fušovat do řemesla povolanějších a neřkuli osvícenějších. ()

manonfire 

všechny recenze uživatele

Takže zkouknuto kvůli panu Brabcovi, bohužel to však jako reálně drama těžce skřípe nereálnou černobílostí charakterů. Celé osazentsvo domova se okamžitě zpykne na hodného dědouška s plnovousem místo obočí, zasypávajíce ho nadávkami, vyhrůžkami, pepřem i fekáliemi, aby ihned po skonu středobodu celé této zlovůle v podobě ledosrdcatého pana Mráze, briskně otočilo a hrdině si potřáslo s trpitelem pravicí. Neschopná ředitelka ústavu, která dopustila pomalu smrt pana Ludvíka, mu nakonec nabídne rámě a odcházejí spolu se zdravotní sestrou jako svatá trojice k nyní již poklidnému ráji centrálního vejminku. Na odpad to sice není, už jen kvůli přívětivému vztahu celého seriálu ke starým hercům, ovšem kvalitu to prostě nemá. 40% ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Magnusek platí i za pětihvězdičkové hodnocení na csfd :-) ? Úroveň zpracování se neliší od Rodinných pout. 32 hodnocení k 11.11. a 75% ==> žánr: KOMEDIE :-D. Zlatej Troška. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Když nic,tak jako pocta starým bardúm...a stáří vůbec... Tvůrci se tématu vyhýbají stejně jako diváci... ()

patrikus 

všechny recenze uživatele

Musím uznat, že se jedná o velmi slušný pokrok v Tomášově tvorbě, jak po režijní a technické stránce, tak i ve vedení herců atd. Celý cyklus začíná působit jako velmi slušná televizní záležitost. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama