Reklama

Reklama

VOD (1)

Dva zoufalí tátové se bez jakýchkoli zábran pouštějí do tvrdého boje o to, kdo bude lepším otcem a postará se o ty nejúžasnější Vánoce všech dob! Zábavný a pohodový Larry se ze všech sil snaží najít dokonalý vánoční dárek pro svoji osmiletou dcerku Noel. Nejžádanější hračkou je letos plyšový medvěd Harrison, který je však vyprodaný a není k sehnání. Noelin nový nevlastní otec doufá, že to tak i zůstane, neboť chce vyplnit dívčino vánoční přání on sám. Když Larry zjistí, že plyšový medvěd je to jediné, co si Noel přeje, je za každou cenu odhodlaný učinit svou holčičku šťastnou a obdarovat ji hračkou jejích snů. (HBO Europe)

(více)

Recenze (24)

JohnZ87 

všechny recenze uživatele

Zbytečné "pokračování", které nemá s povedenou jedničkou s Arnoldem vyjma názvu a honu za hračkou společného prakticky nic. Zápletka je natolik šílená, že se tomu ani nechce věřit. Umanutý zazobaný otčím (ve snaze získat si přízeň nevlastní dcerky) sabotuje pravému otci holčičky (kterého vnímá jako rivala) snahu sehnat své dceři vánoční dárek tím, že jeho poskok skupuje účelově všechny hračky ve městě (aby tím vytvořil jejich umělý nedostatek) a ještě podplácí další užitečné idioty, aby mu dále škodili... Finále je kýčovité, až to bolí, ale na druhou stranu z toho marastu, který tvůrci stačili během děje filmu vytvořit, dokázali v rámci možností vybruslit ještě celkem obstojně. 40% ()

JORDY 

všechny recenze uživatele

„Pokračování" mé oblíbené vánoční komedie s Arnoldem, kterou si vždy rád pustím v předvánočním shonu. Jedná se o pokračování opravdu jen v uvozovkách, protože s jedničkou to nemá absolutně nic společného, kromě konceptu „rodič shání nedostupnou hračku pro své dítě na Vánoce". Už když jsem poprvé zaslechl o tom, že něco takové vznikne, byl jsem velmi skeptický, a po několika letech, kdy jsem se k filmu konečně dostal, si můžu říct, že mé obavy byly vyplněny. Na filmu jde opravdu vidět jeho malý rozpočet, špatné herecké výkony, jednoduchá zápletka, kterou už moc dobře známe. Tento pokus direct-to-video pokračování potěší jen malou hrstku lidí. 25% ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

První díl byl skvělý, strašně se mi líbil, byl plný netradičního a originálního vánočního humoru - což říkám s plným vědomím toho, že kritika ho absolutně sepsula. Bohužel i přes to všechno se někde v choré mysli tvůrců urodil nápad na pokračování. Proč? To se dá těžko chápat i s tím ohledem, že zatímco první díl byl nabitý skvělými herci, druhý je založen na podstatně slabším obsazení. A horší je de facto vše. Mimo absolutně trapných a nevtipných gagů, jsou zde i příšerné herecké výkony, děsivě špatný scénář a navíc filmaři některé záležitosti - pouze s drobnými změnami, použili znovu. Všechny by se dalo odpustit, ale tohle ne. O to překvapivější je, že závěrečná píseň je skvělá. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Vykastrovaná, skoro nesnesitelná a hlavně absolutně zbytečná snaha přiživit se na známým názvu. Marně si vzpomínám na nějaký vtip nebo scénku, která by mě trochu pobavila. Člověk jen tupě zírá na příšerný postavy, který by nejraději přejel traktorem, protože jsou všichni k tomu totální idioti. Po tomhle bych měl přehodnotit moje 1* hodnocení originálu. Koho tohle napadlo? ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Až do tohohle týdne jsem ani nevěděl, že to má dokonce i druhý díl. Na to,že je to pokračování po 18 letech se to dá Arnolda vyměnily za chlápka od kabelů (nevím jestli se tak fakt jmenuje nebo je to přízvisko navíc jsem ho nikde jinde hrát neviděl, ale zase vadit mě nevadí ) a malého kluka vyměnily za holku. Místo superhrdinské figurky se zde shání mluvící plyšový medvěd a nejznámější herec co zde je hrál v Čivavě z Beverly Hills 2. 60 procent ()

Galerie (45)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v kanadské provincii Britská Kolumbie s rozpočtem 5 000 000 amerických dolarů. (GASTON73)

Reklama

Reklama