Reklama

Reklama

Řezník: Noc Plná Překvapení

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2012, 4 min

Režie:

Martin Pohl

Hrají:

Martin Pohl

Recenze (8)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Existujú drsné a zvrátené filmy a je viditeľné, že Řezník je ich priaznivcom. Video je však iba slabou kávičkou oproti spomínaným snímkom. Náznakové, pre niekoho ale predsa len dostatočne tvrdé. ()

L_O_U_S 

všechny recenze uživatele

Základním předpokladem, aby se Řezníkovy verše a klipy daly vůbec poslouchat a sledovat, je nebrat to vážně, jinak se u toho zblázníte. Prostě si to nesmíte připouštět k tělu, nesmíte brát v úvahu to, že by se něco podobného mohlo stát vám nebo někomu z vašeho okruhu. Pokud na tuhle hru přistoupíte, dá se o Řezníkovi uvažovat i jinak než jako o psychicky narušeném magorovi se sadistickými sklony. Občas někdo zvedne prst a řekne: "Řezník je nebezpečný, pryč s ním, tohle přece nikdo nesmí poslouchat." Jenže to je omyl. Svět je bohužel i takový, jak ho vidí Řezník. Tím, že se někdo v hudebním klipu stylizuje do role vraha a psychopata, přece neříká, že takové činy schvaluje nebo že je sám provozuje. Naopak, považuju Řezníkovu tvorbu v tomhle směru za společensky prospěšnou - ukazuje lidem, co nechtějí vidět a co je přitom obklopuje - vraždy, deviace, zločin. Jenže když se to řekne na plnou hubu v první osobě, zní to úplně jinak, než když se nad tím teatrálně pohoršují zhovadilí reportéři z TV Nova ve svých hyenistických reportážích... (915.) ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejsugestivnější klip, ve kterém se dějí nepříjemné věci. Zlo postupně eskaluje na hranici šílenství. Realita splývá s drogovým oparem, v němž lze vidět definici nihilistické lidské krutosti. 76%. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

http://www.youtube.com/watch?v=yXHv7EQ7Gos Je to horrorcore. Lidi odsuzují řezníka za jeho videoklipy a texty, jako by to snad vše o čem rapuje a točí, dělal. Jak on sám řekl, on točí takové věci, aby bylo vidět, že takový lidé mezi námi taky jsou a nebojí se skutečnosti. Řezníkovo tvorba není pro všechny, ale to není důvod jí odsuzovat. ()

aliaska odpad!

všechny recenze uživatele

Asi ma niekto pre moje hodnotenie....bude nenávidieť...ale ani som nedopozerala a stačí mi začiatok...sorry😳 ()

PatrikP4 

všechny recenze uživatele

Profesionlita je vidět na každém klipu od Řezníka ... Tohle rozhodně není vyjímka! Hezký efekt očí... Neberte drogy, aby jste neměly taky Noc Plnou Překvapení... ()

MamoulianX 

všechny recenze uživatele

Týpek co hulí trochu divnej matroš a podle toho to pak taky vypadá, opět zcela spektakulární a profesionálně natočený klip. ()

Reklama

Reklama