Reklama

Reklama

Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie

  • USA Scooby-Doo! WrestleMania Mystery (více)
Trailer

Obsahy(1)

Přichází zbrusu nový původní film a s ním neúnavně akční Scooby - Doo, Shaggy a další členové jejich gangu! Záhada začíná, když Shaggy a Scooby - Doo vyhrají lístky na sérii zápasů do WWE City a přesvědčí ostatní, aby se k nim přidali. Jenže tohle město skrývá strašné tajemství: drtivou silou je svírá Medvědí přízrak! Zachránit vytoužený titul pomohou našim kamarádům i superhvězdy jako John Cena, Triple H, Sin Cara, Brodus Clay, AJ Lee, The Miz a Kane. Sledujte Scooby - Dooa a jeho partu, jak se snaží přijít celé věci na kloub dřív, než bude pozdě. Skvělé dobrodružství pro celou rodinu - to musíte mít ještě dnes! (Magic Box)

(více)

Recenze (20)

MMR 

všechny recenze uživatele

Zajímavý díl Scoobyho, nebylo to tak úplně ono, ale přesto si myslím, že to mělo dost do sebe. Kdybych to měl porovnat s předchozími díly, zařadil bych to tak někam do půlky. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ, Scooby-Doo a jeho kamaráti sa stáli nešťastnými obeťami trápnej reklamy na Wrestlemaniu. A teraz si predstavte, že fráza "Dabl ju dabl ju í" tam odznela asi každých 10 minút. Myslela som, že proste kvôli tomu stôl vyhodím do vzduchu ako v rage komiksoch. Neskutočne otravné. Samotná záhada bola zaujímavá ale bohužiaľ tie vedľajšie postavy to tam posrali. Nepatria tam, nepáčili sa mi a boli len hlúpou reklamou na svoje vlastné osoby. Trápne. A smutné. Neviem koho to bol nápad ale, že na takúto reklamu využili Scoobyho a ešte tím, ktorý sa podieľal na filme na niečo takéto pristal je proste nehorázne. Som absolútne znechutená! Tvojho otca budú v práci vyšetrovať, a to je všetko iba tvoja vina!......... Jaj to bolo v Potterovi. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad zasadit Scooby Doa do prostředí WWE. Myslím, že to dost povedlo! Spoustu narážek na WWE a věcí okolo wrestlingu, pár slušných představitelů tohoto sportu a zapálenost Scooby Doo a Shaggy byla super!!! Plus pěkně nakresleno! Být mladší hodnotil bych asi více. Takhle si dám Tombstone tacos pálivost tři *** ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

No jo, oni to ví, že mám slabost pro wrestling. Nevím proč, ale tenhle sport prostě miluji a každý film o něm mě přivádí do nostalgie. Tohle je prostě klasický Scooby-Doo, kde jsou hlavní postavy neskutečně otravné, ale ten wrestling a hlavně hlasy skutečných wrestlerů, některých mých oblíbených (Kane nebo Triple H), mi prostě udělali radovat. V příběhu je vidět celkem snaha, boje v aréně dobré. Většině lidí to nejspíš moc neřekne, ale tohle se mi líbilo. Ach, ta nostalgie. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo VS Kane? No tak to jsem musel vidět. Scoobyho mám rád a wrestling žeru odmala takže tohle byla jasná volba a zklamanej rozhodně nejsem. Absolutní oddechovka u který jsem se zasmál jako ostatně u Scoobyho vždycky. Hned začátek mě pobavil a takovej John Cena, kterej je tady něco jako mladší brácha Supermana, vytvoří s naší známou bandou dobrej tým a mohli by ho občas povolat do dalších dílů ještě společně s AJ, kterou si už nikdy nedovolím nazvat slečinkou. Nerad bych dostal sodu jako Scooby :) ()

Derek 

všechny recenze uživatele

scoobyho samozrejme zboznujem (hlavne original zo 70. rokov, ale dokonca i moderna verzia ma nieco do seba) ale spolupraca s WWE dopadla dost slabo, o zahadu tu prilis ani tak nejde, hlavna je propagacia znacky a produktu spolocnosti WWE a na pribeh sa akosi zabudlo... navyse dlzka vyse nieco hodiny je zabijacka... ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Trapná reklama na pár Wrestlerů a na WWE jako na úžasnou společnost, což rozhodně není. Nic zajímavého, jen toho záporáka jsem zase neuhádl, to Scooby Doo umí :D Dost zbytečný díl, ale pro děti co ještě neviděli wrestling to určitě přínosný je, teda je to přínosný pro společnost, protože na to ty děcka začnou koukat. ()

Dado 

všechny recenze uživatele

Scooby Doo a reklama na WrestleManiu. Od skvelého animovaného seriálu, ktorý mi dodnes utkvel v pamäti, to má síce ďaleko, no napriek tomu je film celkom zábavnou jednorázovou záležitosťou. (55%) ()

FloTin 

všechny recenze uživatele

Spojením Scoobyho Doo a WWE vznikla velmi zábavní podívaná, která potěší každého. Například znalci WWE nebudou mít problém s postavami, když už samotné hvězdy WWE dabují sami sebe :) . Jen škoda, že jich tam nebylo mnohem víc. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Tohle mi moc nepřipadá jako starý dobrý Scooby-Doo. Reklama na wrestling pro děti? To by možná sedělo víc. Občas se tam mihlo něco dobrého, jinak to ale byla nuda. Příště snad narazím na lepší díl. ()

Filipus Muff 

všechny recenze uživatele

Záhada kolem Wrestlemanie je lehce nadprůměrný díl. Hlavním plusem a mínusem zároveň je však téma celého filmu. Film může totiž na někoho působit jako totální reklama na wrestling a tento dojem může podpořit jak neustálé vyslovování názvu reálné soutěže WWE a výskyt originálních zápasníků a dokonce i pravého majitele WWE a aby toho nebylo málo tak tihle všichni dělají různými zbytečnými dialogy mezi sebou z wrestlingu ten nejpravější, nejzábavnější a nejreálnější sport světa. To kladné je však to že zápasníci jsou dabováni svými originály a pro fanoušky wrestlingu nebude nic lepšího než animovanej zápas BigShow & Alberto Del Rio vs. John Cena & Sin Qara. Co se týče zevnější části filmu tak ta je zas velice dobrá. Film doprovází skvělá grafika a na scoobyho lehce nadprůměrnou zápletkou s duchem medvěda. ()

pekas 

všechny recenze uživatele

Naprosto svébytný filmový žánr jménem Scooby-Doo má další přírůstek. Rozhodně jeden z těch povedenějších. Možná to byla reklama na Wrestling, ale hlavně dobrá zábava se slušnou stopáží. Jelikož Scooby se mi líbí spíš málokdy a u tohohle jsem vydržel, tak těch 68% tady potvrzuju beze zbytku. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Slabé, slabučké. Toto wrestlingové pokračovanie je ozaj skôr takou väčšou reklamnou kampaňou ako nejakým uceleným duchárskym príbehom z dielne Scooby-Doo. Navyše ani hlášky tu neboli poriadne a ja som sa dosť nudil. A John Cena je u mňa skôr mínusom ako lákadlom. Takže veľmi podpriemerné u mňa. 40 % ()

Tominko12 

všechny recenze uživatele

Veľmi podarený Scooby, ktorý bavil od začiatku do konca. Pre mňa jeden z najlepších a najzábavnejších dielov a to vôbec nemám rád wrestling. Otázne je, či je to správne vysielať pre malé deti, ktoré na Scoobym ešte iba vyrastajú. ()

Reklama

Reklama