Uninvited (video film)

Horor

USA, 1988, 90 min

Greydon Clark

Na jachtu sa dostane zmutovaná rádioaktívna cica a odštartuje svoju vlastnú párty. Najmä keď sa cíti v ohrození, vtedy otvorí papuľku a vylezie z nej ďalší minimutantík. Je to síce lacné, ale za gore a vtipné masky to priemerné hodnotenie dám. Chvíľami som sa síce nudil (najmä prvú polovicu filmu), ale boli tam momenty, keď som sa naopak schuti zasmial. Navyše na mačičku sa pozerá určite lepšie ako na krysy, ktorých je v hororových béčkach neúrekom.(5.1.2012)

Fajnová, béčková 80´s jazda (resp. plavba) s vydareným mačacím mutantíkom. Ten utečie z pokusného labáku a dostane sa až na loď miestneho mafiána, kde to trochu roztočí :-) Kvalitný, zábavný a nenudiaci horor s vydarenými efektmi, ktorý mohol byť ešte o trochu lepší keby si výraznejšie udržal tempo, zábavnosť a štýl, namiesto toho aby sa občas zbytočne sústredil na nepodstatné dejové kraviny okolo.(27.5.2012)

Objektivní hodnocení jde stranou, toto je kolosální B zábava! Dával se v roce 1988 Oscar za zvukový design? Toto by byl horký kandidát. A za herecký výkon bych nominoval George Kennedyho.(22.3.2010)