Reklama

Reklama

NHL Revealed: A Season Like No Other

(seriál)
Dokumentární / Sportovní
Kanada, 2014, 45 min (Special Edition: 67 min)

Obsahy(1)

Dokumentární seriál NHL Revealed, který vznikl pod taktovkou samotné asociace National Hockey League, dovoluje nahlédnout do zákoutí zámořského hokeje. Minisérie sleduje jednotlivé hvězdy NHL na ledě i mimo něj, jejich přípravy na nejrůznější utkání sezony 2013-2014 a rozhovory, které jinde neuslyšíte. Unikátní projekt byl vysílán americkými stanicemi a online, kde ho mohli shlédnout i čeští diváci v původním znění s titulky. (Punisher)

(více)

Recenze (3)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Pohled za oponu největšího hokejového divadla světa. Potenciál to nevyužívá, ale nezajímavé to není. Jen to chce překousnout, že se to nese ve značně melodramatickém tónu; hráč, kterému se má v den zápasu narodit dcera, kanadští hráči v den vyhlašování nominace na olympiádu, Brodeurův první zápas v rodném městě po smrti otce apod. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jako věčný fanda NHL si něčeho takovýho hodně cením. Tato série vznikla přímo pod oficiální hlavičkou, v sedmi dílech přináší nejen pohled na ledovou plochu, ale i náhled do zákulisí klubů a soukromí vybraných hráčů (slaďárna), navíc s akcentem na stěžejní momenty základní části sezóny 13/14 - olympijské hry (dvě epizody) a zápasy pod širým nebem. Dojde samozřejmě i na Jágrův humor. Mohlo to být našláplejší, důraz kladen na více týmů (nebo jiné, nevím koho zajímají třeba Islanders...), ale mě to bavilo a odkoukal to během dvou dní. Pokračování beru. ()

rekkky 

všechny recenze uživatele

Jedinečný sedmidílný vhled do zákulisí nejlepší hokejové ligy na světě s tím, že NHL tentokráte zahrnulo pestrou škálu prvků, které dělají z tohoto mini-seriálu ještě mnohem atraktivnější podívanou. Množství rozhovorů, zpomalených záběrů, efektů, ale i doprovodná hudba a další ojedinělé vychytávky servírují opravdu luxusní věc k tomu, aby se divák nabažil obrázky těch, kteří tuto hru ovládají nejlépe na světě. Sezóna 2013 - 2014 byla okořeněna Olympijskými hrami v Soči a také toto se výrazně pozitivně projevilo na vysoké kvalitě celého dokumentu. ()

Reklama

Reklama