Reklama

Reklama

Války kontejnerů

(seriál)
Dokumentární / Reality-TV
USA, 2013, 30 min

Střih:

Alex Nam

Obsahy(1)

Nová řada s názvem Války kontejnerů dokládá, že k úspěchu v energickém světě aukcí v nákladních přístavech nestačí mít jen tučné konto. Musíte vědět, které zboží stojí za to, a mít pevné nervy, abyste se mohli postavit dalším účastníkům aukcí, kteří chtějí v této vysoce riskantní hře vyhrát hodně peněz. A jelikož jde o velké sumy, nejedná se o hru, je to válka. Sledujte dražitele Johna Kunklea a nákupčí Jasona R. Hughese a Matthewa Gause, kteří si to rozdají ve snaze získat co nejvýhodnější koupě za minimální ceny. Kdo zvítězí ve válkách kontejnerů? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Hromada amerického testosteronu přihazujíc horentní sumy na obsah kontejnerů. Pozitivně hodnotím velmi svižný střih, díl než začne nudit skončí. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Jedna z najlepších a najobľúbenejších Reality-TV aké som vždy rád pozeral v rokoch 2013-2014 na kanáli Discovery Channel. Áno, každý vie, že sú to herci a veci v kontajneroch sú tam dané úmyselne. Nie je totiž možné, aby niekto nechal v kontajneri nejaké to Ferarri a nezaplatil za prenájom kontajneru a niekto si prišiel a za 50 dolárov získal auto snov. Ale ono je vám to jedno, sleduje sa to dobre. Hlavní predstavitelia sú celkom v pohode, dražiteľ je už však dosť otravný. Poznám lepšie Reality-TV tohto typu, hlavne by som vám odporučil všetky druhy Storage Wars, ale aj táto séria dražieb je naozaj vydarená. Až neverím, koľko rokov už ubehlo, čo som na tomto druhu Reality-TV bol závislý. ()

Reklama

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Variace na Storage Wars, až na to, že tady lítají 10x až 100x větší sumy pří výkupu. Cena, kterou jsou vykupující ochotní za kontejner dát se pohybuje od 10 000 $ až ke 100 000 $ a to už je pekelnej balík, když si uvědomíte, že tyto aukce přijímají pouze peníze v hotovosti. S tím jsou spojeny samozřejmě velké pohádkové výhry, ale taky šíleně kruté a hooodně drahé prohry. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama