Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jimmy se cítí pohodlně na dobře známém místě. Kim dostává životní příležitost. Mike je pod velkým tlakem, když je v nebezpečí to, co je mu nejdražší. (AMC Czech)

Recenze (11)

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně kecacý díl, ve kterém dostala největší prostor Kim, a s ní je to celkem nuda. Kdo to ale zachraňuje, je Mike. Scéna kdy se objeví dvojčata Leonel a Marco..... přiznám se, že se mi zastavilo srdce. Ta scéna byla TOP! A to stejný scéna v restauraci, kde byl s dvojčaty i Hector Salamanca. To bylo super. Zbytek byl horší. :) ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně super díl. Kim mě strašně baví a moc jí to přeju, Saul úplně nevim jestli se má dobře, ale už si vyřešil svoji přihrádku na kelímek, tak snad ok. A potěšili mě dvojčata-zabijáci, ti jsou celkem cool. Vůbec si to Mike celkem zavařil, zavřou ho tedy? Nebo ho z toho Jimmy/Saul vyseká? Zřejmě nás přesně takové finále čeká. ()

ALIENka_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jo do píči konečně se děje něco zajímavýho, ty důchodci už mi fakt lezli na mozek. Kim a Jimmy to zase spolu dali dohromady, Mike je drsňák jako sviňa, a jak řekl drogovej děda v restauraci kdesi v Albuquerque, má pořádný železný koule. I když má teda trochu třesavku, ale kdy ta Mika zastavila že? Hodnocení: 7/10 ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

  • Saul (Bob Odenkirk) a Kim (Rhea Seehorn) na konci epizody opouští byt v rezidenčním komplexu na adrese 1751 Bellamah Avenue v Albuquerque. (ČSFD)

Reklama

Reklama