Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Francouzský diplomat v Africe se stává svědkem rozbroje mezi dvěma gangy lovícími diamanty. Policie je znepokojena sérií záhadných vražd, kdy se na obětech našly stopy po drápech panterů. Šťastlivec a sukničkář Jean-Luc (Jean Marais) procestoval africkou savanu, použil k tomu různé dopravní prostředky, zažil nebezpečí v doupěti nepřítele, prošel mnoha přestřelkami a nakonec se dočkal i vytouženého polibku. (Snorlax)

(více)

Recenze (6)

dyfur 

všechny recenze uživatele

...príjemný dobrodružný film šesťdesiatych rokov a Jean Marais opäť jasne dominuje....film sa na nič nehrá poskytuje len "oddychovku" na vikend...mne to stačí ,naštastie som ho nahral z TV. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Slaboučký scénář, slabiny odkrývající flagrantně zejména v závěru (výbuch auta). Většinu děje o nic nejde, a divák jen sleduje přetahovanou mezi několika neschopnými stranami. Agent Honza Mareš je chvíli superhrdina a chvílemi neschopný kopyto, jak se to zrovna kličkujícímu scenáristovi hodilo do krámu. Dabing Miroslava Moravce je ovšem lahůdkou. ()

Reklama

Davej 

všechny recenze uživatele

Nejslabší francouzský film z 60.let, jaký jsem viděl. Zřejmě pokus o variaci na bondovku, který ovšem nevyšel. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Bohužel scénáristé nevěděli, jestli chtějí točit komedii/parodii nebo akční dobrodružný film. Jean Marais chvílemi působí jako James Bond a chvílemi jako totální idiot. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Film by sa nemal volať Gentleman z Cocody, ale Pajác z Cocody. Nejedná sa o poctivý dobrodružný film, ale skôr o akčnú komédiu. Francúzi si mysleli, že keď dej zasadia do (francúzskej) Afriky, tak to bude atraktívnejšie, ale opak je pravdou. Filmu nemožno uprieť akčnosť, akcia doslova strieda akciu (bohužiaľ viackrát zrýchlenú) a medzi tým zostane čas aj na romantické scény. Slušné tempo je tiež fajn a charizmatický Marais v hl. úlohe je ťahákom. Zápletka, ako aj celý film, ma však po celý čas akosi nechytali. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama