Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Daniel je svým způsobem černá ovce rodiny. Zatímco jeho bratr Rudi je úspěšný byznysman v IT firmě, stejně jako jejich otec, Daniel se rozhodne odvrhnout svět vysokých peněz a vídeňské smetánky a raději se věnuje svému experimentálnímu divadelnímu souboru. Když mu ale Rudi nabídne vysoce placenou práci kouče veřejného vystupování pro jeho zaměstnankyni Noru, Daniel souhlasí. Jak se ale ukazuje, Rudimu nejde ani tak o Nořin prospěch, jako informace v jejím počítači... Rozverná romantická komedie z ranku „chcípáckých" filmů, která si dobírá vysoký byznys softwarových firem. (Dny evropského filmu)

(více)

Recenze (3)

UjoLenin 

všechny recenze uživatele

Podľa popisu by sa mohlo zdať, že ide o klasickú romantickú zápletku, no nie je tomu tak. Pár krát som sa pri premietaní aj zasmial, ale zdráham sa film nazvať komédiou. Všetky postavy sú maximálne nesympatické, ale to je vlastne časťou príbehu. Príjemne ma prekvapil koniec, ktorý mi ešte chvíľu po odchode behal hlavou. Celkovo by som film označil za "priemerne dobrý" a pokiaľ práve nemáte na programe niečo lepšie, bez výčitiek svedomia Vám ho môžem odporučiť. Rozhodne jedna z najmenej depresívnych vecí na MFF BA 2014 :) ()

Reklama

amalia 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděla v rámci přehlídky evropských filmů. Herci se mi líbili oba v hlavních rolí, v průběhu filmu napínavá zápletka a zvláštní konec, přemýšlím ještě nyní... ()

Galerie (40)

Reklama

Reklama