Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Od škod napáchaných hurikánem Sandy, až po problémy způsobené suchem na Blízkém východě... průkopnický dokumentární seriál přináší zprávy přímo od obětí škod a hledá možná řešení změn klimatu. Pořadem provází hvězdy filmového plátna. (AXN)

Recenze (3)

peaceNwar 

všechny recenze uživatele

Väčšina ľudí tu asi skôr vyjadruje svoje presvedčenie k problematike, ktorú tento seriál rieši, než k jeho remeselným kvalitám... ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Zajímavá problematika, kdy se jde až ke kořenu problému je střídána ustavičným človíčkováním. Když je ještě utrpení narušováno podivným producentským rozhodnutím o "filmovost" nepůsobí to dobře. Pořád tu ale najdete spoustu informací. Dozvíte se že: Harrison Ford nosí náušnici a málem byl vyhoštěn z Indonésie. Někteří lidé z Texasu věří, že Bůh a věda mohou být jedno a to samé. Arnold Schwarzenegger musel slavnou hlášku "I'll be Back" říkat na čtyřicetkrát. ()

Reklama

Philoun1 

všechny recenze uživatele

Zajímavý dokument, který se snaží upozornit na důležité věci. Kvalita jednotlivých dílů byla hodně proměnná. Vadilo mi jak se v některých částech dokument hodně točil kolem víry, ta s tím nemá vůbec nic společného. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (1)

  • Arnold Schwarzenegger kalifornským hasičům prozradil, jak se natáčela finální verze slavné fráze „I'll be back“, tedy „Já se vrátím“ ze snímku Terminátor (1984). Trvalo to asi dvacet záběrů, protože se experimentovalo i s různými variacemi. Arnold argumentoval s režisérem, že by bylo lepší, kdyby řekl: „I will be back.“ James Cameron mu na to odpověděl: „Nech mě psát a ty hrej.“ Při interview z 1. října 2012 v pořadu Good Morning America (od r. 1975), ale Arnie odhalil, že měl problém s výslovností „I'll“ a proto chtěl frázi upravit. Autobiografie „Total Recall: Můj neuvěřitelný životní příběh“ se tímto tématem také zabývá. Arnoldovi přišlo, že „I will be back“ zní drsněji a více jako stroj, ale James Cameron trval neúprosně na verzi ve scénáři: „Já ti neříkám, jak máš hrát, tak mi neříkej, jak mám psát.“ (Rominator)

Reklama

Reklama