Reklama

Reklama

Pod drnem se skrývá Zlo

(amatérský film)
všechny plakáty
Celý film
Krátkometrážní / Horor / Komedie
Česko, 2013, 14 min

Obsahy(1)

Práce na zahradě nemusí být vždy relaxační. Zvláště když se "pod drnem" objeví tajemné zlo. (Kino Svět)

Videa (1)

Celý film

Recenze (23)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Prdění postavy rozhodně není něco, co mě navnadí na další film, ale tak dobře, nebudu soudit hned po prvních pár sekundách. I když „Jozilla“ celkem vtipná je, hlavní herec a styl humoru bohužel nejsou aspekty, které by mi sedly. Snaha o vtip tu je nezadařilo se. Trikově je to celkem příšerné, i kdy i zde snaha byla. Ne, tohle se jako celej ani trochu nevyvedlo. Moc křečovité a ve srovnání s ostatními kousky v rámci „Pionýrů hororu“ hodně amatérské. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Ne milé dětí, žádné zlo, nýbrž brutální zhovadilost, na které není NIC kvalitního, nebo alespoň dobrého nebo průměrného, "herci" jsou směšní, děj je debilní, kamera mozerná a půlka stopáže (minimálně) je zcela nepodstatná... Za tohle bych autora zavřel do místnosti dva krát jeden metr, kde by byly všechny zdi krom podlahy pokrytý televizema, na kterejch bych mu pouštěl po dobu tříá dní non-stop trailery na filmy Zdeňka Trošky ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Albert přichází s další ujetou „hororovou komedií“, která mnohým asi moc nesedne, ale já si na jeho styl natáčení už zvykl. Měl jsem trochu obavy z toho, že tentokrát jeho snímek koketuje se zombie tématikou, ale zklamán rozhodně neodcházím. Hláškující Pepa by mi udělal ovšem větší radost, kdyby se raději vrhnul na tu sousedku – takhle může jen závidět hlavě její „výhled“. Jinak chválím hlavně výběr hudebního doprovodu…50% ()

Lucretat 

všechny recenze uživatele

Dvě věci mě pobavily - záběr na kávovar s koupelnovými zvuky a věta slečny Blondýnové: "Ten Josef, to je ale šikula." :D Ale připadá mi, že to bylo tak: pár lidí kolem tvůrců se asi v obýváku nad známými obličeji před kamerou zasmáli, a tak si pánové řekli, že je to vtipný film. Tak příště víc soudnosti :) ()

Reklama

Reklama