Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

Bylo to super. Ke konci možná, až moc velký maglajz, ale líbí se mi, že nezapomněli na emocionální přesah z prvního dílu. Na to jak jsem byl po Lego Batmanovi skeptický, jsem po shlédnutí velice mile překvapen. 4* 83%

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Prometheusi, vrať se hezky na Kavkaz a nech to tu být. Hodnocení je málo, protože zaměření filmu není na ČSFD uživatele, ale rodiny s dětmi, jejichž prvotním impulsem nebude hodnotit film po skončení tady .. Dnes jsem to viděl - je to horší než jednička, ale má to opravdu skvělou novou postavu a Batman tu opět září. Jsou to solidní tři hvězdy a ty si tu klidně žvatlej dál, tvůj názor stejně těžko brát na zřetel, jako na kterékoliv jiné diskuzi.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Animace je asi taková jako když pozoruješ druhého jak si hraje z Legem... Jednička měla smysl díky zaporákovy. A tím nemyslím toho šaška. Dmysl točit druhý díl tím padem nechápu. Už jen podle traileru je to pěkný DUPLO. -_-

na příspěvěk reagoval Darth_AK

 (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Hovno je zaplacený, plácáš nesmysly! 500 lidí už není tak málo a to, že tobě se to nelíbí (pokud si to teda viděl), neznamená, že je to špatný film a druhým lidem se to nebude líbit. Mě se líbily oba filmy - i Batman i příběh a navíc ta animace tam byla krásná.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Hodnotilo malo lidí, opravdu málo lidí. Opět zaplacený ČSFD hodnocení... Kdyby takovou vnitřní podporu měli i jiné filmy které si to opravdu zaslouží. -_-

na příspěvěk reagoval hansel97

Puxina

Puxina (hodnocení, recenze)

Jednička mi přišla lepší a zábavnější. Je tady pár legračních chvilek a dobrých odkazů na různé filmy a tak, ale nějak mě to nenadchlo abych to chtěl vidět znova. 

maty97

maty97 (hodnocení, recenze)

Ach jo proč to nedávají i s titulky. Takhle si na skvělý originální dabing z prvního dílu budu muset počkat :(

na příspěvěk reagoval bejbous

hansel97

hansel97 (hodnocení, recenze)

Tak dneska jsem to viděl a překvapivě dost dobré, je mi to vůbec nepřišlo pro děti, kterých byl plný sál. Má to dost složitý příběh, nejasné záporáky atd. Ale pro starší věkovou kategorii je to asi vhodnější, takže nechápu opět potřebu distribuce dabovat, jen protože je to animované.

 (hodnocení, recenze)

Řekl bych, že i tohle bude dobré - tak jako příběh i Batman film.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

bignothing

bignothing (hodnocení, recenze)

 Můj dobrý pocit pramení z faktu, že jeden ze scénáristů je zároveň tvůrce Bojacka Horsemana. Rozhodně mi to zvedá očekávání...

frajcz

frajcz (hodnocení, recenze)

Po výborné jedničce jsem zvědavej na dvojku :) Doufám že bude stát za to.

Uživatel starpep smazal svůj příspěvek.

Ištván87

Ištván87 (hodnocení, recenze)

Je kravina točit pokračování. Stejně tak u Jump Stret. Pokud nemají Phila Lorda a Chrise Millera, je to pitomost. Ti dva jsou jako zjevení. Tak kvalitní, inteligentní a zároveň ztřeštěné komedie, to už se dneska nedělá, protože to nikod neumí. Jen oni dva. Takže bez nich to nemá moc velkou naději. Leda by našli nějakého hodně kvalitního plagiátora. S ohledem na Lego příběh totiž věřím, že větší část nepopiratelné kvality obou Jump Streetů jde na vrub hlavně dvojce režisérů a s horším režisérem se z toho i při kvalitním scénáři může stát moc tuctová komedie. A lego příběh, to už je kapitola sama pro sebe. Takhle dobře už to nikdo nenatočí.

Danny727

Danny727 (hodnocení, recenze)

Vzhledem k tomu, že to už nebude od Phila Lorda a Chrise Millera, tak pochybuju. Žádná velká očekávání.

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama