Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 4

Recenze (191)

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Kouzlo prvního dílu je pryč, ale to je asi tak všechno, co mi na tomhle filmu vadilo. Ano, jak vidím, tak jsem skutečně dal plné hodnocení a nemám s tím problém, já jsem se totiž opět bavil náramně. Camea, gagy, všechno tady je a všechno je zase boží. Nápadů zase měli tvůrci hromadu, popkulturních narážek bylo taky dost, scénář nemá díry, finále je výborné (včetně odhalení hlavního záporáka) a hudba je mnohem lepší, než v prvním dílu! Je to tak přátelé, tenhle film je prostě zase pecka, a nejen kvůli luxusní účasti LEGO Bruce Willise. Mám dojem, že se mi to i líbilo víc, než jednička, a nad důvody pátrat nebudu. Když jo, tak v tomhle případě prostě teda jo. 90%. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

"Všechno není boží.." Tohle pokračování dětského snímku o lego kostičkách už tak dětské není - dostává se v potaz krutá realita. Proto můžu s nadhledem říct, že si ho užije i dospělák. Spousta skvělých narážek na ostatní filmy, opravdu neskutečná animace, stejně jako byla v jedničce, charismatické postavy, které si hned oblíbíte, nevyprchající fantazie tvůrců, báječná hudba a.. no takhle bych mohl pokračovat do nekonečna. Prostě je to boží! ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $99miliónov║Tržby USA $105,806,508 ║Tržby Celosvetovo $191,306,508▐ Tržby za predaj Blu-ray v USA $14,882,501║ Tržby za predaj DVD v USA $6,444,040║ Ďalší LEGO úlet, dobre fajn pobavilo, tých nápadov to teda chrlilo dosť, občas nejaké tie praštené narážky sa dajú prekúsnuť. /70%/ ()

husokachna 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi to a nebojím se říct, že chvílema možná i víc než první díl. A ano, i mě hrálo v hlavě, proč sakra dělat druhej díl...a jak, aby to nebylo trapný. A myslím, že trapný to není a povedlo se to jak mohlo. Moment překvapení je sice pryč, pointa je v podstatě jasná od třetí minuty, ale člověk si může pořád hledat analogie lego světa s tím opravdovým. Jsou tam, ale nejsou bůhvíjak na sílu. Výtku, kterou slýchám vůkol, že to skáče z místa na místo, nemá to nějakej pevnej příběh, neberu, protože to přesně dělal i první díl. Jen v tomto případě už VÍME, a tvůrci si uvědomují, že jsou v koutě a tak se s tím nese*ou a přechází na jinou úroveň vyprávění. Proto tady máme intermezza, kdy se odmaskuje fantazie (a vidíme kosmickou loď, která si před chvílí svištěla kosmírem, zavěšenou na provázku), máme tady sebeuvědomující humor, meta hlášky (přehlédnutelný odkaz na Chrise Pratta a jeho zhubnutí, paráda). A jak mě v poslední době všechny ty meta věci nebaví (mírně řečeno), tak tady mi to absolutně nevadilo a naopak mě to královsky bavilo. Humor je parádní, dabing to (asi) moc nekazil a třeba songy (aha takže on je to muzikál :-)) v češtině jsem si vyloženě užil. Jo, tohle bylo fajn, šel jsem na to s nulovým očekáváním (oproti jedničce) a proto jsem možná byl spokojenější než před pěti lety. PS: a dinosauři jsou borci - vestovní kámoši, pecka. ()

Marys 

všechny recenze uživatele

Dobré, no nie výborné, ani skvelé. Taký lepší priemer. Niečo medzi 3-4 hviezdičkami. Čakal som trochu viac, no ani neviem čoho. Možno za to môže aj slovenský dabing, ktorý nevychytal všetky skeče a bonmoty. Aj pôvodná hudba znela v titulkoch inak než tá naša dabovaná. Ale nebolo to určite len tým. Jon Lajoie ako tvorca textov "o ničom" bol dobrá voľba, napriek tomu, že ma film úplne nevtiahol. ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Vo filme účinkuje 523 postáv a kráľovná Watevra Wa'Nabi má až 40 rôznych podôb. (krasomama)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama