Reklama

Reklama

LEGO® příběh 2

  • USA The Lego Movie 2: The Second Part (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

V pokračování úspěšného animovaného filmu LEGO® příběh, se opět setkáme s hrdiny z Bricksburgu, kteří se ve zcela novém akčním dobrodružství pouštějí do boje za záchranu svého milovaného města. Uplynulo již pět let od chvíle, kdy všechno bylo boží a obyvatelé města musí čelit nové obrovské hrozbě: nájezdníkům LEGO DUPLO® z vesmíru, kteří ničí vše rychleji, než obyvatelé města stíhají obnovovat. Boj za vítězství a obnovení harmonie ve světě LEGO zavede Emmeta, Hustěnku, Batmana a jejich přátele do vzdálených neprobádaných světů, včetně podivné galaxie, ve které je všechno jako v muzikálu. Na jejich tažení projde zkouškou nejen jejich odvaha a kreativita ale i mistrovské stavitelské dovednosti. Zároveň se ukáže, jak výjimeční hrdinové to ve skutečnosti jsou. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 6

Recenze (191)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

O co méně boží, o to více zboží®. Ovšem stále natolik bezkonkurenčně boží, že ani náhodou nejde o pouhé (spotřební) zboží®. Sdělení to má, nápadů na tři filmy, odkazů na dvacet, je to pro malé caparty, holky, kluky, tatínky i maminky a pořád je to v rámci velkorozpočtových rodinných animáků (a vlastně tentokrát i muzikálů pro děcka; ostatně veškeré ty songy, zabte mě, jsou v češtině pro jednou o třídu lepší než v originále) sympaticky podvratné, svébytné a...Ano, prostě boží. Pokud vám už jednička byla proti srsti, tak dvojku tuplem nevydýcháte, protože jede ve stejně přepáleně zběsilém tempu jako LEGO Batman. PS: Na druhou stranu možná pouze podléhám stockholmskému syndromu, jelikož se synátorem máme veškeré Lego seriály i (krátkometrážní) filmy najeté bezpočtukrát čili aspoň nějaký svěží vítr. ()

Wade Wright

všechny recenze uživatele

Lego Movie 2 je pro mě nejuniverzálnějším bijákem co kdy byl natočen. Užije si ho naprosto každý ať už malé děti, pro které je film hlavně, tak i fanoušci popkultury, rodiče nebo sourozenci. Najdete zde odkaz na všechno po Matrix až po Bruce Willise až po cestování časem ve všech možnejch filmech. Scénář přidal na meta vtipu a boření čtvrté stěny a narozdíl od prvního dílu velice dospěl. Poslední půl hodina byla naprosto skvělá a já jsem se až divil jak něco z takovým přesahem mohli dát do animovaného filmu pro děti. Bohužel první půl hodina mi přišla hrozně vykastrovaná a nezáživná a ikdyž mi to trhá srdce 5* si film nezaslouží. I tak se jedná o podívanou na kterou se musí jít do kina a musíte si ji pustit víckrát. ()

Reklama

Marys 

všechny recenze uživatele

Dobré, no nie výborné, ani skvelé. Taký lepší priemer. Niečo medzi 3-4 hviezdičkami. Čakal som trochu viac, no ani neviem čoho. Možno za to môže aj slovenský dabing, ktorý nevychytal všetky skeče a bonmoty. Aj pôvodná hudba znela v titulkoch inak než tá naša dabovaná. Ale nebolo to určite len tým. Jon Lajoie ako tvorca textov "o ničom" bol dobrá voľba, napriek tomu, že ma film úplne nevtiahol. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Kopírka prvého dielu s menej trefnými vtipmi a horšou zápletkou. Určite sa pár krát zasmejete no už to nedrží pokope ako celok a príbehovo nezaujme ako by ste čakali. Lego príbeh 2 sklamal adokonca aj hudba ktorá bola minule fajn mi tu liezla na nervy. Celá druhá polovica ma zabíjala nudou. ()

Nach 

všechny recenze uživatele

To samé jako minule, jen už více očekávatelné. I když přiznávám že ten finální zvrat mě nahlodal ke čtvrté hvězdě. Lego příběh 2 je jako jednička. Pokud od toho očekáváte to samé, to i dostanete. A vůbec bych se nedivil, kdyby i to hodnocení bylo stejné. Negací tedy je pouze ono očekávání. Že dostanete něco více, co jste nečekali. Protože tak to bylo i minule. To už tvůrci nemohli splnit. Přesto ale je Lego příběh kvalitní popcornovkou, která potěší nejen děti, ale i dospělé. Já potěšen rozhodně byl. I když řada vtipů už byla na mě ohraná. Díky Bohu ale i dost jich opět fungovala. 70% ()

Galerie (56)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu se objeví odkaz na 2001: Vesmírná Odysea (1968), kdy Emmet prochází dimenzí a stále se mění a po stranách se objevují barevné blikající obrazce. (Varan)

Související novinky

Jason Momoa namluví sněhuláka

Jason Momoa namluví sněhuláka

02.07.2020

Jason Momoa patří k těm typům herců, jejichž tělo a tvář jsou natolik specifické, že logicky bude obsazován spíš do hraných rolí než těch dabérských. To samozřejmě neznamená, že by se s dabingem… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Třetí drak letí k rekordním ziskům

Třetí drak letí k rekordním ziskům

25.02.2019

Třetí a závěrečný snímek trilogie Jak vycvičit draka o minulém víkendu konečně přistál v kinech a jak už je nyní jasné, bude z toho rekordní rozlučka. Jak vycvičit draka 3 totiž za víkend v Americe… (více)

23 Jump Street je na cestě

23 Jump Street je na cestě

10.09.2014

Pokud jste viděli letošní akční komedii 22 Jump Street (ano, šlo o druhý díl 21 Jump Street), dobře víte, že by neměla mít pokračování. Phil Lord a Chris Miller (Zataženo, občas trakaře, Lego příběh)… (více)

Reklama

Reklama