Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná televizní show, ve které se utkají proti sobě zástupci dvou národů – Česka a Slovenska. Diváci, lidé ve studiu i celebrity, které zasednou v panelu, budou reprezentovat jednotlivé národy, budou odpovídat na řadu otázek za účelem změření jejich IQ nebo znalostí v některé z intelektuálních oblastí. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná myšlienka tejto show mi je proti srsti. Nemám potrebu súperiť alebo sa porovnávať s Čechmi. Aký súboj národov!? Sme Slovania, dva hrdé kmene ktoré musia stáť jeden druhému po boku a nie sa večne dohadovať kto je lepší, rozumnejší, šikovnejší. Choďte s tým do prdele. Zvlášť keď sa tohoto nezmysleného, nezábavného súperenia účastnia takí počmáraní šašovia ako drbnutá Šišková, drevený Cifra, pribrzdený Voštinár, hlupaňa Farkašová, mužatka Sklovská, histerická Máziková, frigidná Hubinská, chudák Hudák, nosatý Noga, ožratý Skrúcaný, monštrózny Kassai, šereda Šebová, socialistický pop idol Nagy, mongoloidný Pomajbo, moletka Christová... a to som vymenoval len niektorých účinkujúcich zo Slovenska. Proti nim stála veľmi podobná vzorka českých idiotov. "Súboj národov" = Odpad! ()

unclejack odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda nuda nuda a zasa len nuda. Hostia sa snažia vtipkovať na téma IQ, ale občas mi ich komenty prišli zúfalé a stupídne - stlačil som zlé tlačidlo a v treťej sérii otázok znovu stlačil som zlé tlačidlo... Na tomto sa má človek baviť? Na partičke celebrít, ktorá sa kváziporovnáva a divák má posielať esemesky ostošesť aby mu ich pekne vyúčtovali a poslali mu číslo s jeho IQ? Kvalitnejšie IQ testy som videl aj na Superhry.cz!!! Pre mňa je relácia len jedným z mnohých pokusov ako vytiahnuť z ľudí peniaze posielaním SMS a aby sa nepovedalo pozvali aj nejakých prominentov aby občas ťukli do tlačítka, potom okomentovali kto je vlastne blondínka a máme skončiť pohľadom na chechtajúceho sa trápneho Hudáka. Je vidieť obrovskú priepasť medzi Dejdarom - hovorte si čo chcete, ale on JE vtipný - a Hudákom, ktorého najsilnejšia zbraň je východňárský prízvuk z Profesionálov. Súboj národov nebude mať dlhého trvania a preto si ho pozrite skôr než sa všetci na neho kompletne vykašlú - čo si zaslúži - a JOJka ho pre slabučkú sledovanosť stiahne. ()

Reklama

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

I samotná TV Prima velmi brzy pochopila, že je tento pořad hrozná sračka a posunula ho z hlavního vysílacího času na 23:00, kdy už moc lidí na televizi nekouká. Je jen otázkou času, než bude pořad stažen z vysílání úplně. Viděl jsem přibližně 4 díly. Po prvním jsem byl takřka nadšen, že tu máme něco mírně nového a docela zajímavého. Další díl rovněž ušel, ale byl vytvořen absolutně přes kopírák. Následující díl zachránila účast Jakuba Koháka a ten čtvrtý bylo totální fiasko. Další díl už vidět netoužím. Otázky jsou převážně velmi jedoduché a absolutně nezajímavé. Zváni jsou absolutně debilní hosté, z nichž většinu jsem viděl snad poprvé v životě. Pořad se může se vší hrdostí zařadit mezi absolutně nepovedené projekty, které nám naše milá televize poskytla k vidění. Přidávám do zdejší bohaté sbírky další odpádek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Debilové i chytří jsou jak v řadách Slováků tak i Čechů. Myslím, že si oba národy nemají co vyčítat, zvláště když jsme tak dlouho byli jeden. To jen média, politici a podobně laděné pořady mají pořád s něčím problém – si něco dokazovat, na něco poukazovat…Nějak se mi tento pořad nelíbil. S Dejdarem je většinou prdel, ale tohle ani on nemohl utáhnout sám, když koncept jako celek byl dost nezáživný… ()

walkingdead odpad!

všechny recenze uživatele

Béčkové celebrity (v lepším případě) se střídají v dalším rádobyzábavném pořadu z dílny TV Prima. Čím dál víc jsem přesvědčený, že tištěné televizní programy budou už brzy povinně obsahovat varování Ministerstva zdravotnictví, že dlouhodobé sledování vlastní tvorby televize Prima může vést k těžké mentální retardaci. Speciálně tento pořad je vhodný asi jen pro fanatické obdivovatele Dejdara. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama