Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová zábavná televizní show, ve které se utkají proti sobě zástupci dvou národů – Česka a Slovenska. Diváci, lidé ve studiu i celebrity, které zasednou v panelu, budou reprezentovat jednotlivé národy, budou odpovídat na řadu otázek za účelem změření jejich IQ nebo znalostí v některé z intelektuálních oblastí. (oficiální text distributora)

Recenze (30)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Jedinou dobrou věcí na pořadu byl Dejdar, ostatní nestojí ani za řeč. Nuda! Debilní otázky. A ku*evsky otravný placený soutěže pro diváky! Co to je? ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Už samotná myšlienka tejto show mi je proti srsti. Nemám potrebu súperiť alebo sa porovnávať s Čechmi. Aký súboj národov!? Sme Slovania, dva hrdé kmene ktoré musia stáť jeden druhému po boku a nie sa večne dohadovať kto je lepší, rozumnejší, šikovnejší. Choďte s tým do prdele. Zvlášť keď sa tohoto nezmysleného, nezábavného súperenia účastnia takí počmáraní šašovia ako drbnutá Šišková, drevený Cifra, pribrzdený Voštinár, hlupaňa Farkašová, mužatka Sklovská, histerická Máziková, frigidná Hubinská, chudák Hudák, nosatý Noga, ožratý Skrúcaný, monštrózny Kassai, šereda Šebová, socialistický pop idol Nagy, mongoloidný Pomajbo, moletka Christová... a to som vymenoval len niektorých účinkujúcich zo Slovenska. Proti nim stála veľmi podobná vzorka českých idiotov. "Súboj národov" = Odpad! ()

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem: něco ve stylu "IQ Testu národa". Dostala jsem: (ne)vtipné, super-oblíbené tváře TV Prima v čemsi, v čem si musíte - teď se podržte - za výsledky zaplatit. Přiznejte se, kdo jim ty prachy narval?:-) ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

I samotná TV Prima velmi brzy pochopila, že je tento pořad hrozná sračka a posunula ho z hlavního vysílacího času na 23:00, kdy už moc lidí na televizi nekouká. Je jen otázkou času, než bude pořad stažen z vysílání úplně. Viděl jsem přibližně 4 díly. Po prvním jsem byl takřka nadšen, že tu máme něco mírně nového a docela zajímavého. Další díl rovněž ušel, ale byl vytvořen absolutně přes kopírák. Následující díl zachránila účast Jakuba Koháka a ten čtvrtý bylo totální fiasko. Další díl už vidět netoužím. Otázky jsou převážně velmi jedoduché a absolutně nezajímavé. Zváni jsou absolutně debilní hosté, z nichž většinu jsem viděl snad poprvé v životě. Pořad se může se vší hrdostí zařadit mezi absolutně nepovedené projekty, které nám naše milá televize poskytla k vidění. Přidávám do zdejší bohaté sbírky další odpádek. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Debilové i chytří jsou jak v řadách Slováků tak i Čechů. Myslím, že si oba národy nemají co vyčítat, zvláště když jsme tak dlouho byli jeden. To jen média, politici a podobně laděné pořady mají pořád s něčím problém – si něco dokazovat, na něco poukazovat…Nějak se mi tento pořad nelíbil. S Dejdarem je většinou prdel, ale tohle ani on nemohl utáhnout sám, když koncept jako celek byl dost nezáživný… ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

10% - falošne ukecaná, otázkami imbecilná, Hudákovsky otravná kŕč mŕtvej televíznej súťaži národov. Už im došlo, že lepšie zarobia umelým spojením hraníc a mdlým intelektom aký na našincov platí desiatky rokov. A preistotu nič radšej na tom meniť nebudú. ()

Aljak odpad!

všechny recenze uživatele

Ďalšia zbytočná súťaž, ktorá silou mocou stavia do kontrastu Česko a Slovensko. Vedel by som si v hlavnom vysielacom čase predstaviť skôr nejaký dobrý film, ale o tom v komerčných slovenských televíziach môžeme len snívať. Čo sa týka samotnej relácie, tí účinkujúci a taktiež samotní moderátori skôr človeku idú na nervy, pretože zase sa každý snaží byť príliš vtipný, až je napokon trápny úplne každý. Jediné, čo považujem za zaujímavé na celej "show" sú samotné otázky, ktoré pekne precvičia intelekt, predstavivosť a pamäť. EDIT: Mením na ODPAD, lebo napokon aj z tých otázok, ktoré boli v prvých dieloch ešte ako tak zaujímavé, v tých nasledujúcich dieloch to už bola čistá trápnosť. Mohlo by sa to premenovať na "trápnejší vyhráva" - ale to by bolo vždy plné televízne štúdio víťazov... ()

William_ odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív to dávaly na primě v sobotu ve 20:15 ale kvůli nízké sledovanosti a trapnosti této show,se prima rozhodla tento pořad přemístit na 23:00 hodinu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Viac ako na súboj národov to vyzerá na súboj ukričaných moderátorov. Priblblé otázky, ešte horšie reakcie, jednoducho utrpenie pozerať. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Jestli tohle má být rodinná zábava na sobotní večer, tak to potom "děkuji nechci". A přitom to začalo......no nebudu říkat nadějně, ale na současné televizní poměry celkem slušně. První díl.....no už tehdá byla dramaturgie za mínus tři bludištáky, ale dalo se na to koukat, dalo se zapojit.......ano, i já jsem s poznámkovým blokem na koleni pilně odpovídal. Ale co se stalo během sedmí dní........nějaké moudré dobře placené hlavy pochopily, že tudy cesta nevede, sedli si ke stolu a pohráli si s již i tak těžko stravitelným formátem a přetvořili ho v téměř nesledovatelný........ano, opět jsem usedl se sešitkem a tužkou k obrazovce, ale spíše než přemýšlením nad o ničem vypovídajícími otázkami, jsem se věnoval nadávání na pořad a proklínání chvíle, kdy jsem se rozhodl jej sledovat. Já osobně budu v referendu hlasovat pro návrat Máme rádi Česko :D ()

BeranSon odpad!

všechny recenze uživatele

Prostě lidem docházejí nápady a tak si myslí že tímto nemůžou nic spackat. NO OPAK JE PRAVDOU. Dejdar je jedinej koho bych chvalil, ale sám tu * neutáhne. -1/10- ()

brzozin odpad!

všechny recenze uživatele

Další stupidní kokotina pro bezmozky, kteří potřebují nějak zaplácnut čas u telky v mezičase mezi návratem ze šichty a odchodem do postele. Je vidět, že televize potřebují nějak levně vyfutrovat v prime time ten zbytečný mezičas mezi reklamami. A vysílat donekonečna Ordinaci taky nejde, že. Jen jedna otázka mi vrtá v hlavě. Jaký má smysl měřit IQ dnešních celebrit. ()

Reklama

Reklama