Reklama

Reklama

Allyson a její kamarádky se rozhodnou, že si udělají večer samy pro sebe - zábavný večer plný povídání a dobrého jídla. K tomu potřebují jen spolehlivé manžele, kteří by dokázali pár hodin pohlídat děti. Co by se mohlo pokazit?
Allyson (Sarah Drewová) a její kamarádky se jednoho dne rozhodnou, že si udělají večer jen samy pro sebe - zábavný večer plný příjemné, nevázané konverzace a dobrého jídla, které nebudou muset rychle sníst. K uskutečnění této myšlenky potřebují jen spolehlivé manžele, kteří by se dokázali alespoň na několik hodin postarat o děti. Co by se mohlo pokazit? (HBO Europe)

(více)

Recenze (46)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Představte si, že jste puberťák a doma máte otravnou matku, která to s Vámi myslí samozřejmě jinak, než dobře. Pak jí rupnou u žehlícího prkna nervy a půjde do první hospody, co v ulici potká, lejt. Jak byste řekli, že to dopadne? ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Filmy, které něco slibují a nenaplní, to mají zákonitě těžké. Mámy na tahy selhávají v tom nejdůležitějším - vůbec nebaví. Jsou nenápadité, nevtipné, banální a strašně snadno zapomenutelné. Nejsou špatné tak, že by provokovaly nebo vás rozčílily, jednoduše nudí. Sarah Drew mi bylo tak trochu líto, protože není špatná herečka, ale tady nebylo o co se opřít. Celkový dojem: 25 %. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Podobná odlehčená rozptýlení asi nikdo úplně neodmítne. Jenže těch pařeb a tahů je tolik, že už divák ani neví, zda minule viděl matky, vdovy nebo snad tchýně někde nad sklenkou něčeho ostřejšího. Další z kousků zaměřených na ženské publikum, který chce nabídnout záplavu fórků i morální poučování. Jenže obé je šroubované a prostě mdlé. Sarah Drew, která pro mě byla coby růžky vystrkující April hvězdou posledních sérií Chirurgů, a její kamarádky by rády večer jen pro sebe. Jak to asi dopadne, tušíme všichni. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Filmy s Alexom Kendrickom majú posolstvo (ODVÁŽNI). A aj teraz je tomu tak, ale scenáristi celkom šikovne strčili reči o kresťanských hodnotách do úst drsného motorkára. A na mňa to fungovalo. Ale čo je dôležitejšie, film funguje aj ako bláznivá komédia, kde sa jedna šialená situácia vŕši na druhú. Tento štýl filmu vyjde len občas (VO ŠTVORICI PO OPICI, ŠÉFOVIA NA ZABITIE). I keď je Mama na ťahu do značnej miery ženský film o ženách a pre ženy, mňa dostatočne zaujal... ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Nejkrásnější a nejupřímější komedie tohoto roku, u které se od srdce zasmějete a rádi pobrečíte. Lidem bez vztahu k malým příšerkám vstup zakázán! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to špatný film, o tom žádná, ale tak nějak se to dalo čekat. Ten potenciál názvu je absolutně nevyužit, protože se prostě film soustředí na něco jiného než na tu dámskou jízdu. Co mě potěšilo, to je přítomnost Seana Astina, za kterého jsem rád v každé roli. Ten hobit mi prostě přirostl k srdci a já doufám, že ho zase sem tam uvidím se Sandlerem. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Ale no, napokon to nebolo zas až tak zlé ako sa mohlo podľa popisu filmu a hodnotení zdať. Aj keď som sa obával, že to bude ďalšia zo ságy komédií "o jednej noci plnej bláznivých dobrodružstiev". Nehovorím, že to bolo niečo prevratné, ale rozhodne to nie je ani až taký podpriemer. Náhodou to bola fajn oddychovka, na niektorých scénkach a hláškach som sa dokonca aj zasmial. Škoda, že to bolo miestami trochu prehnané s tou akože "dramatickosťou", ale čo už narobíme. Vadila ma aj tá prílišná afektovanosť niektorých zlomov filmu. No ako celok podľa mňa fajn, dokonca aj tie postavy a celková myšlienka filmu neboli zlé, práve naopak. Takže solídne 3* budú akurát. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ďalšia z radu amerických komédií s absenciou toho najdôležitejšieho: humoru a vtipu. A i keď oceňujem snahu autorov poukázať na stresové vypätie mamičiek starajúcich sa o svoje nezbedné deti, nedokážem velebiť film, ktorý neponúka skoro nič. Vlastne ma potešil až takmer na záver, svojimi múdrymi slovami písanými v blogu. Ale stálo to za to???...Odpoveď je zjavná: rozhodne nie!!! */** ()

Johnny.ARN odpad!

všechny recenze uživatele

Samoúčelná, sebestredná píčovina, čo je tak otravná, že v polke rozmýšľate nad samovraždou a veru nepohrdnete ani skokom z prvého poschodia. Dokonca aj plastový nožík sa stane vaším kamarátom. Ale aspoň uvidíte, aké nebezpečné je mať deti. ODPAD! ()

ještěžiju 

všechny recenze uživatele

Snad tu zas nebudou zbytečný komenty pitomců, co si budou stěžovat na uječenost. Vzhledem k tématu filmu to snad můžete čekat!!! Jinak film nic moc.. no zase tolik neurazí ... jen varování pro ty, kteří zrovna nemusí poslouchat ty křesťanský kydy určený typické americké střední vrstvě. Pár se jich tam vyskytlo. Vtipnost se má zřejmě skrývat za neschopností otců jeden večer nahradit na tah vyrazící si matky. No těm se večer taky vůbec nevyvede a o tom tento film je ... ()

Reklama

Reklama