Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě je nalezena mrtvola mladého muže. Stopa přivede policisty k podivné firmě, jejíž majitel Richard Sionis provozuje nelegální utkání, ve kterých zápasníci bojují na život a na smrt. Gordon se sám dostane do nebezpečí života, když je zajat Sionisem a donucen bojovat o život. Bruce nastoupí po smrti svých rodičů do školy. Aby se mohl bránit šikaně, musí se naučit prát. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Právě naopak. Maska skrývá tvář, ale osvobozuje duši. Maska říká pravdu." Po minulém senzačním dílu přišel jeden slabší. Případ s maskami mě moc nebavil, ale doufám, že až Bruce vyroste, Black Mask se vrátí. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na ôsmej epizóde najviac bavili interakcie medzi Gordonom a Bullockom, Mooneyovou a Oswaldom či Bruceom a Alfredom. To, čo spravila Barbara je debilné... ak sa to tak dá nazvať, ale uvidíme, čo mu vlastne zanechala v tom liste. Black Mask - ten bol dosť slušný aj všetko s ním súvisiace. O tom či to bol dobrý ťah spraviť z neho iba epizódneho záporáka sa dá uvažovať, no vzhľadom nato, ako to s ním dopadlo sa ešte kľudne môže vrátiť neskoršie do deja. Predsa len Batman má kopu dobrých záporákov, čiže tvorcovia majú skutočne na výber komu, a na aký čas vôbec dajú priestor. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama