Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komisař Loeb vrátí do služby detektiva Flasse a Gordon má v plánu zakročit. Alfred je v nemocnici a bojuje o život. Když se Gordon staví na návštěvu, Alfred z nějakého důvodu nechce prozradit, že ho pobodal Payne. Bruce po delší době navštíví Selina... (TV Fanda)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože osmnáctá epizoda nepřinesla žádnou akční smršť, bavila mě převelice, protože byla nacpaná intrikami od úvodních titulků až po ty závěrečné. Navíc obsadili tvůrci do jedné z rolí mého oblíbeného představitele zloduchů Colma Feoreho, takže jsem nemohl být nespokojený. ()

Joker99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Ty si vážně myslíš, že jsi jediný, kdo dostal za rozkaz dovézt krysu na konec mola a vrazit mu kulku do hlavy? Co? Rozdíl je v tom, že můj Cobblepot se už nevrátil." ()

Reklama

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Bruce (David Mazouz) čte Alfredovi (Sean Pertwee): „Podíval jsem se na hvězdy a uvažoval jsem, jak hrozné by bylo, kdyby k nim muž obrátil obličej, když ztuhl k smrti, a neviděl žádnou pomoc ani lítost v celém třpytivém množství.“ Tato věta je z knihy „Velká očekávání“ od Charlese Dickense. (G....)

Reklama

Reklama