Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve městě zuří válka mezi mafiány Falconem a Maronim. Tučňák cítí příležitost převzít Falconeho kšefty. Mooneyová se dostane do boje s Tučňákem a on ji při rvačce shodí ze střechy. Falcone je rozhodnutý odejít do ústraní a Tučňák má dojem, že právě získal celé město. Nygma musí čelit zvědavým dotazům své kolegyně ohledně zmizení jejího milence a Bruce objeví v domě otcovu tajnou chodbu. (TV Fanda)

(více)

Recenze (5)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zůstávám u pěti hvězdiček, přestože to v tomto dílu často nemile zaskřípe. No, nebudu předstírat, že jsem si různých chyb nevšiml, ale faktem zůstává, že jsem se dobře bavil, takže co už... ()

CaptainPixel 

všechny recenze uživatele

Přehnaná Fish, úžasnej Penguin a parádní závěr. Jenom jsem čekal, co bude a tou cookie, kterou Bruce dostal a ono nic. Asi ji slupnul. Škoda. SPOILER!: Dneska knoflíkový baterie vydrží ale fakt dlouho, což? ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dosť brutal... Nemôžem povedať, že som z finále série sklamaný. Malo to všetko, čo dobré finále má mať. Potrebné grády tu takisto nechýbali. Ale bolo to inšie, než som očakával. Každopádne je tu pripravená pôda pre druhú sériu, ktorá môže byť veľmi zaujímavá. P.S.: Na začiatku je síce oznámené, že sa posledná epizóda odohráva 2 týždne po predchádzajúcej, ale Jimove pracovné problémy mali byť vysvetlené. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama