Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tučňák po svém propuštění z psychiatrické léčebny neví, kam má jít. Zamíří proto na hrob své matky, kde se setká s neznámým mužem. Je v šoku, když zjistí, že muž je ve skutečnosti jeho otcem. Elijah Van Dahl ho ihned vezme k sobě domů a představí ho své rodině jako svého dalšího syna. Nygma, který se bojí, že ho Gordon odhalí jako vraha své bývalé přítelkyně, začne uskutečňovat plán, jak se Gordona zbavit. Vraždu nastraží tak, aby to vypadalo, že muže zabil právě Gordon. Gordon je svým šéfem zatčen, odsouzen a poslán do vězení. (TV Fanda)

(více)

Recenze (4)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možno aj najlepšia epizóda seriálu, minimálne jedna z najlepších. Jima mi je strašne ľúto, no snáď sa jeho priatelia aj "priatelia" spoja a dokážu, ako to celé bolo. Na začiatku Mad Grey Dawn som si myslel, že Ed si len začal budovať charakter záporáka drobnou hádankou, no čo sa z toho napokon stalo, mi vyrazilo dych. Strašná sviňucha je z neho. Koniec parádny, aj keď smutný. P.S.: Z Penguina ako klaďasa skutočne ide miestami strach. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Fajn díl. Zrovna když jsme nedávno přemýšlel, kdy se zas objeví Ivy, nyní je znenadání opět na scéně. U Tučňáka už pomalu přestávám věřit, že se fakt stale králem Gothamu, naproti tomu, Ed je boží! Jen by to moc nemuseli přehánět s tou shizofrenií, rozpolcenou osobnost má Harvey Dent, ne Nygma. Jinak co hlavní postava, Gordon? Asi se bude pokračřovat v milostném trojúhelníku, když se jeho bejvalka konečně vzbudila. ()

Reklama

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama