Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bruce mezitím hledá Ivy a nově zvolený starosta Cobblepot bojuje s řadou slibů, které dal v rámci kampaně – nevídanou mírou zločinů. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byl ten Gotham, který se mi líbí. K Tučňákovi a Nygmovi jsem si už dávno vybudoval vztah plný nadšení, ale musím už podruhé vyzdvihnout postavu Barbary, ve třetí sezóně se propracovává mezi mé oblíbené figury, a to jsem se na ni v předchozích řadách nemohl ani podívat, abych neměl nervy. ()

mourek10100 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto skvostný díl. Penguinova linka s Nygmou mě začala hodně bavit, ačkoliv to objímání už bylo moc. A pak ta Selina. Obyčejný vztah by nebyl pro ní. Ona musí být taková ta potvůrka a proto jí miluju :D Co se ale naopak Mad Hattera, tak jeho linka už moc co nabídnout nemá, celkem mi to harašení mysli stačilo, ačkoliv to bylo fajn. No snad bude mysteriózní, když teď přišel o Alice. A rád jsem viděl Zsazse. PS : a Riddler to zelený sako!!!! ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No konečne. Bočná linka s Mad Hatterom si dala pauzu a Gotham sa povenoval podstatnejšej linke s Oswaldom a Nygmom (a Victorom Zsaszom!!!). A ono je to zrazu ten seriál, ktorý som mal rád. Akurát škoda, že Jim je síce ako postava stále zaujímavý, ale zatiaľ každá jeho dejová línia v tejto sérii je taká nemastná-neslaná. P.S.: Už sa teším až začne Penguin naplno starostovať. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Gang, který zničil sochu Oswaldovi matky, napodobuje gang z epizody Rudá kápě (2015). (G....)

Reklama

Reklama