Reklama

Reklama

Městem se začíná šířit virus a gothamská laboratoř, která vyvíjí lék, je v ohrožení. Gordona a Maria čeká před svatbou konfrontace. (Netflix)

Recenze (5)

Hust3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skutečně je tam! Moje oblíbenkyně z Banshee Ivana Milicevic se sice moc neohřála, ale věřím, že nás čekají velké věci. Předchozí našlapanej díl se sice překonat nepodařilo, ale jako mid season finále fajn, akorát ten příšernej cliffhanger, achjo..Gordon prostě zabil Maria, ale tim i odstřihl Lee, jelikož nůž se nenajde. A navíc po něm půjde Carmine. ()

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Akože fajn, no z veľa vecami, ktoré z tohto vyplynú nie som príliš spokojný. Nygma chce zabiť Tučniaka - OK, ale mrzí ma, že sme ich ešte ani nevideli spolu poriadne sa s Gothamom hrajkať. James Gordon zabil Falconeovho syna - Carmine po ňom evidentne pôjde a navyše si zrejme nadobro nechtiac vyškrtol Lee zo života. Možno to však tvorcovia spracujú kvalitne a výsledok bude parádny. Avšak nateraz som skeptický. Myslím si, že Gotham má naviac, než len riešiť milostné vzťahy. Nato tu máme dosť iných seriálov. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Nothing! Nothing! I'll tell you naught. His name shall be neither spoken nor taught. He'll cut and he'll crush and the blood will run thick. Through from healer to killer is no easy trick." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mohl bych epizodu ohodnotit pěti hvězdičkami, ale to by nesměla tolik bazírovat na melodramatech hodných jihoamerické produkce. Opět mě velmi bavila Barbara a těším se, s čím přijde příště Nygma. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Když Gordon (Ben McKenzie) navštíví Jervise (Benedict Samuel) v Arkhamu, tak Jervis nosí papírový klobouk podobný tomu, který nosí v komiksu. (G....)
  • Na začátku epizody má Nygma (Cory Michael Smith) zelený oblek a zelenou kravatu, která připomíná jeho komiksový vzhled. (G....)

Reklama

Reklama