Reklama

Reklama

Městu hrozí děsivá zbraň a Bruceovi začíná lekce se Šamanem. Mezitím Gordon odkrývá překvapivé vazby ve svém rodokmenu. (Netflix)

Recenze (7)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsou tady dvě možnosti, buď jsem příliš náročný, nebo mají tvůrci problém přijít s něčím novým. Mám pocit, že se některé věci opakují stále dokola. V současné době mě baví postavy Barbary a Ivy, Tučňák se stal otravnou figurou a Jim už je prostě nudný tím, jak neustále leze do každé pasti, aby se z ní následně naprosto nepravděpodobně dostal. Už to holt není ono. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Lepší než návrat po 4 měsících, ale pořád tomu chybí grády...a Selina. :D Zápletka se Sovím tribunálem mě extra nevadí, ale uvidim rád, když se jejich zabiják opět vyřádí (všichni víme, že je to ON). A Ivy pomalu přicházím na kloub, Barbara tentokrát super.. ()

Reklama

gruzmi00 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé půlce třetí série sledujeme tři základní dějové linky. Nejnudnější z nich je jednoznačně konflikt Penguin vs. Nygma. Tučňák se OPĚT vrátil z mrtvých a OPĚT si buduje "armádu", aby se OPĚT pomstil. Dechberoucí je bezesporu jeho neschopnost udržet si moc alespoň polovinu série. Druhá dějová linka sleduje Jima Gordona a jeho investigaci Sovího tribunálu, jehož záměrem je "vykoupení" Gothamu za pomoci jakési tajné zbraně. V tomto případě tvůrci vykrádají nejen sami sebe (viz 2. série a Order of St. Duma), ale i mistrovské dílo Christophera Nolana (Batman Begins). Zdaleka nejzajímavější je bezesporu Bruceův výcvik kdesi v zasněžených horách. I v tomto případě sice autoři seriálu sáhli po již dříve zpracovaném tématu (opět narážím na snímek Batman Begins), tentokrát se však alespoň jedná o téma, které by mohlo do celé série přinést svěží vítr. Abych to tedy shrnul - Penguin vs. Nygma odpad, Gordon vs. Soví tribunál *, Bruceův trénink ***. Celkem tedy uděluji dvě hvězdičky. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama